Ko ne čisti za ljubimcem, čistiće ulice Madrida

Gradonačelnica Madrida Manuela Karmena upozorila je vlasnike pasa da će, ukoliko ne pokupe izmet svog ljubimca, platiti visoke kazne ili će u protivnom vikendom raditi kao čistači ulica.

Karmena je izjavila da će se policija za početak fokusirati na dva dela grada u kojima većina vlasnika ne čisti za svojim kućnim ljubimcima. Vlasnici pasa mogu da budu kažnjeni i do 1.500 evra.

Gradonačelnica će predložiti gradskom veću da počinioci umesto plaćanja novčane kazne mogu vikendom da čiste ulice Madrida.

Autor: Beta

  • Vlasnica

    20.04.2016 08:32
    Pas
    Potpuno se slažem. Uvek pokupim za svojim psom, ali je mnogo više onih koji to ne rade, pa ispada da smo svi neodgovorni.
  • Srki

    19.04.2016 13:58
    svaka cast
    Mogao bi i nas Vucevic da tako nesto uvede. Dosta je vise bahatosti vlasnika pasa. Nisam protiv kucnih ljubimaca, ali postoji opsta kultura.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.