VIDEO: Putin nije uspeo da otvori vrata, general iščupao kvaku

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je ruska vojna industrija ispunila veliku većinu produkcionih planova vezanih za novo oružje, ali da neki ugovori nisu ispunjeni.
Putin je u Sočiju, na sastanku sa predstavnicima armije i vojne industrije, rekao da je prošle godine vojsci isporučeno 96 aviona, 81 helikopter, 152 protivavionska sistema i 291 radar.
 
Uz konstataciju da neki ugovori nisu ispunjeni, zatražio je da se analiziraju razlozi tog neuspeha. Vlada će nastaviti da podržava vojnu industriju i angažuje se na otvaranju novih radnih mesta i rastu plata, izjavio je Putin.
 
On je pogledao više novih vojnih vozila, ali kada je želeo da uđe u jedno od njih, nazvano "patriota", vrata nisu mogla da se otvore. General koji je pokušao da otvori vrata umesto toga je izvukao kvaku, ali je zatim uspešno otvorio druga vrata.
 
Proizvođač vozila UAZ je objasnio da su vrata "patriote" bila zaključana.
 
  • Novi sad je najgori

    14.05.2016 15:46
    Rusija do Tokija. URAAAAA! Nije to sa kvakom bez veze. Da Amerika nema NATO ne bi smela Rusima ni da pisne.
  • Debeli

    14.05.2016 00:45
    Tek ispiljen, tamo neke 1978.
    @ Game Over
    "...golobrada deca, dvadeset i trideset godina, tek se ispilila, a prepuna sebe, isksutva i gledanja na svet. I brže-bolje - odmah pljuju i pravoslavlje i crkvu i Ruse i...."

    Prvo, Rusi su zvanično pravoslavlje primili 229 godina posle Srba (Srbi 1219. a Rusi 1448.).
    Drugo, izuzetno cenim Rusiju (bez Crvene armije ne bi smo se oslobodili od Nemaca 1944), visokoobrazovan su narod i bliski su nam u mnogim sferama.
    Sve prethodno ne potire da i Rusi mogu napraviti škart proizvod. Decenijama su ruska vozila (Lada, Moskvic, Volga,...) imala kvarove češće čak i od vozila iz Zastave, pa je baš čudno što smo i dalje skeptični! Tristaća, Stojadina i Jugića smo barem mogli da poguramo kako bi "upalio", a Volgu je samo tenk mogao da pogura...
  • Game over

    13.05.2016 17:52
    Tja. Ne moram ja da volim ili mrzim Ruse ili amerikance. Ali, ne moram po svaku cenu odmah da pljujem čim vidim Putina u članku. I ruse i rusku tehnologiju. A njihovim avionima se branimo.
    Da niste možda vi nešto bolje sačinili? Da, igricu odigrali.
    Isti su dokayali ljudskost kad aje u pitanju Sirija. Dok je yapad dokayao što šta, po svim pitanjima.
    Ali ono što sam uočio, golobrada deca, dvadeset i trideset godina, tek se ispilila, a prepuna sebe, isksutva i gledanja na svet. I brže-bolje - odmah pljuju i pravoslavlje i crkvu i Ruse i....
    A ne gledaju ko ih truje, i to ne psihološki nego upravo fiziološki.
    E, deco, deco, stidećete se posle, kad navre pamet, ali zaista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.