Gradić u Italiji ponudio azil Robertu de Niru

Gradonačelnik Feracana smatra da je to naselje u Italiji "pravo mesto za zaboravljanje poraza Hilari Klinton i izbegavanje udaranja Trampa u lice".
Ova izjava reakcija je na nedavnu šalu holivudskog glumca Roberta de Nira da će morati da se odseli iz Sjedinjenih Američkih Država ukoliko predsednički kandidat Donald Tramp pobedi na izborima. Naime, De Niro je tokom gostovanja u tok šou emisiji Džimija Kimela takođe izjavio da bi rado udario Trampa zbog toga što je bitanga, pas i svinja. 
 
"Biće nam čast da dočekamo glumca širom otvorenih ruku. Pružanje dobrodošlice takvoj veličini bio bi odličan način za promociju ovog mesta na međunarodnoj sceni", izjavio je gradonačelnik. 
 
Inače, glumčevi čukunbaba i čukundeda emigrirali su iz Feracana 1890. godine. 
 
"Verovatno ću morati da se vratim tamo", rekao je De Niro u emisiji.
  • NSS

    13.11.2016 09:25
    NSS
    neka se svi klintonovi pristalice sele u irak...tamo su ocistili drzavu i sa zemljom je sravnili pa neka krenu ponovo da grade...olos americki
  • slk

    12.11.2016 19:20
    Dobar glumac. Neodgovoran "pod stare dane". Ovakav ce u starosti biti Sergej Trifunovic.
  • razocaran

    12.11.2016 18:40
    Tramp nije ubio ni osakatio nikoga. Hilari i njen muz su pobili i osakatili stotine hiljada ljudi, unistili i opljackali citave drzave i regione!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.