Tek što je promenilo ime, selu Faking ponovo ukradena tabla

Odmah nakon što je saopštena vest da su vlasti mesta "Fucking" doneli odluku da promene ime u "Fugging", table sa imenom mesta ponovo su bile meta kradljivaca.
Lovci na suvenire iskoristili su priliku da, pre nego što se bude promenilo ime od 1. januara, ukradu table sa nazivom "Fucking", koji ima svoje značenje na engleskom jeziku, zbog kojeg je ovo mestašce u Austriji postalo poznato širom sveta.
 
Neki lopovi, koji su doputovali iz susedne Nemačke, uhvaćeni su na delu.
 
Na portalima za prodaju pojavile su se ponude za tablu mesta "Fucking", za koju se traži 2.499 evra. Nakon što su osobu koja je postavila ponudu mnogi vređali i tražili da povuče oglas, saopšteno je da se radi o kopiji znaka teškoj 4,5 kilograma, izrađenoj u Beču.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti