Kuća iz kultnog filma "Sam u kući" prodaje se za 5,2 miliona dolara

Prodaje se kuća iz kultnog filma "Sam u kući" koja se nalazi u mestu Vinetka u blizini Čikaga. Raskošna građevina košta 5,2 miliona dolara.
Kuća je potpuno renovirana i proširena 2018. godine, a sadašnji vlasnici su u njoj živeli 12 godina, prenosi Klix.ba.
Novi vlasnici imaće na raspolaganju pet spavaćih soba i šest kupatila. Osim toga, kuća ima bioskop, kao i zatvoreno sportsko igralište.
U vreme snimanja prvog dela filma "Sam u kući", ovaj luksuzni dom pripadao je porodici Abendšien. Vlasnici kuće bili su od 1988. do 2011. godine, kad su je prodali za 2,4 miliona dolara.
 
Ova orodica  živela je u kući samo godinu i po dana kad im je prišao Kris Kolumbus, reditelj jednog od najpopularnijih božićnih filmova.
 
"Rekao nam je da je naša kuća idealna za snimanje. Nismo imali pojma da će film doživjeti toliki uspeh", rekli su ranije vlasnici.

Dok se snimao "Sam u kući", oni su oko šest meseci uglavnom boravili u glavnoj spavaćoj sobi, dok su se u preostalom delu kuće snimale dobro poznate scene iz hit komedije.

  • Mile

    28.05.2024 10:20
    Menjam za LUX dvoiposobni na bulevaru 55 min od SPENS-a.
  • Vule

    27.05.2024 12:52
    menjam
    za garažu od 12m na Podbari, neka me prodavac kontaktira
  • Musaši

    27.05.2024 07:12
    Da je u Veterniku, vredela bi 6 miliona.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti