Obijen ulaz zgrade u centru Novog Sada, u stranci Zajedno kažu da ih zastrašuju

Nepoznati počinioci obili su u ponedeljak, u popodnevnim satima, ulazna vrata zgrade na Pozorišnom trgu 6, u kojoj je smešten Gradski odbor stranke Zajedno.
Video nadzor je zabeležio dve muške osobe koje nekoliko minuta skidaju bravu i potom je odnose. 
U Zajedno za 021.rs kažu da ni stanari, ni upravnik zgrade, nisu angažovali radnike da zamene bravu ili da izvode radove na vratima.
Dodaju da je o svemu obaveštena policija. 
 
Predsednik Gradskog odbora Zajedno Radivoje Jovović kaže da je šteta minimalna. Po njegovim rečima, duže vreme nije zabeleženo da neko krade bravu, zbog čega sumnja da je u pitanju pokušaj zastrašivanja. 
 
Svoju zabrinutost zasnivaju na tome što su u im u septembru sekirom demolirana vrata stranke, a bilo je i drugih nasrtaja.
 
"Na snimku se vidi kako su dva nepoznata počinioca elegantno došla i odšrafila i razmontirala bravu, ostavili širom otvorena vrata. U svetlu svih ranijih dešavanja ovo tumačimo kao jedan očigledan pokušaj da nam se stavi do znanja da smo nebranjeni, da smo na izvol'te. Jednostavno, tumačimo ovo kao pokušaj zastrašivanja", navodi Jovović.

Prema saznanjima 021.rs, policija je obavila uviđaj, uzete su izjave od oštećenih, te se radi na rešavanju slučaja. 

  • Komentator

    09.04.2023 07:46
    Strah
    Sad stanari zgrade žive u nekom strahu, hoće im se dete ne daj Bože naći između 2 vatre! Realno nije sve jedno kada se zamisliš, ko zna jel je tome kraj ili početak nekog krivičnog dela, što po meni ima jako male veravatnoće, da su hteli išta više oni bi to odma obavili! A i osobe iz te stranke bi trebali da nađu neki poslovni objekat bez stanara gde su sve poslovni prostori bar tih tržnih centara imamo od ogromnih do sićušnih to je idealan prostor za političku stranku jer ima obezbeđenje tehničko i fizičko! Trebalo bi da se to nekako pravno reguliše gde mogu biti kancelarije političkih stranaka, definitivno im nije mesto u stambenoj zgradi!
  • Vojvođanin

    06.04.2023 10:37
    @Marko

    Treba ti minut i po da to saznaš na YT. Tako da je tvoj komentar još jedna botovska smicalica.
  • Uroš

    04.04.2023 13:09
    Odmah na politiku
    Možda se nekom od stanara zalomio ključ u bravi, a moguće su i druge neispravnosti. Ako imaju upravnika "profesionalnog", potpuno je razumljivo da stanar sam reši problem, brže, bolje i jeftinije.
    Nije sve u politici, pogotovo što su sada vrata otvorena a nema dalje štete na objektu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika