Počinju prijave za Noć muzeja

Svi zainteresovani za učešće na ovogodišnjoj Noći muzeja, koja se održava 16. maja, mogu da se prijave od danas putem zvaničnih obrazaca.
Svi zainteresovani za učešće na ovogodišnjoj Noći muzeja, koja se održava 16. maja, mogu da se prijave od danas putem zvaničnih obrazaca.

Novosadski organizatori ove manifestacije - Asocijacija za vizuelnu umetnost i kulturu “Visart”, poziva galerije, udruženja, institucije i pojedince da svoje prijave pošalju do 28. februara na adresu nocmuzejaprogram@gmail.com i na taj način postanu deo evropske i nacionalne manifestacije, ali na lokalnom nivou. Prijavni formular može se pronaći na stranici manifestacije, a detalji učešća dostupni su na stranici Visarta.

Kao i svake godine, i ove će Noć muzeja staviti naglasak na posete mališana. za koje je ove godine osmišljena Dečija tura. Naime, ova akcija predstavlja inicijativu za osnivanje dečijih muzeja i privlačenje najmlađih posetilaca da aktivnije posećuju ustanove kulture, a stoga će blagu prednost u učešću imati ustanove i udruženja posvećena radu sa decom i deci uzrasta od šest do 12 godina.

Sam sadržaj Dečije ture praviće deca, a njihovi radovi će biti izloženi širom grada, u muzejima i galerijama.

  • 08.02.2015 13:49
    formular za prijavljivanje
    Formular za prijavljivanje preuzima se na veb stranici organizatora Noći muzeja u Novom Sadu: www.visart.rs

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti