Noć bez pucanja u Petrovaradinu, manijak još nije pronađen

Noćas u Petrovaradinu nisu zabeleženi novi slučajevi pucanja po vozilima ili stambenim objektima, rečeno je za 021 u novosadskoj policiji.
Noćas u Petrovaradinu nisu zabeleženi novi slučajevi pucanja po vozilima ili stambenim objektima, rečeno je za 021 u novosadskoj policiji.

Tokom protekle noći u sremskom delu grada dežurale su brojne patrole policije, kao i Žandarmerije, ali nije pronađena osoba ili više njih koji su prethodnih dana pucali u Petrovaradinu po kućama i vozilima.

Podsetimo, prema do sada poznatim informacijama, od prošlog četvrtka meci ispaljeni iz automatske puške, ali i moguće pištolja "tetejca" završili su u bar pet kuća i najmanje dva automobila. Ono što jedino povezuje ove slučajeve je da je na meti bila imovina građana koji spadaju u grupu "dobrostojećih", pa policija sumnja da nekome smeta što ovi sugrađani imaju nešto više novca nego prosečan stanovnik.

Prema dostupnim podacima, na meti su pored kuće na Bukovačkom putu 3, koji je bila poslednja izrešetana sa 11 metaka u utorak uveče, pogođen i objekat u Krajiškoj ulici (četvrtak), dve kuće u ulici Tome Maretića (nedelja), automobil BMW u Livadskoj ulici, a čili su se pucnji na potezu Bokovački do.

Policija nije iznosila nikakve detaljnije informacije o ovim pucnjavama, sem što je načelnik policije Siniša Radaković u pismenoj izjavi dostavljenoj medijima naveo da rade na identifikaciji osobe koja je ispalila nekoliko hitaca u Petrovaradinu.

  • Deka

    20.03.2015 08:29
    Onomad je neko napisao...
    A mislili smo pod Slobom da gore nemože???
    Pokoj mu duši.. on je adakta al ovi Zulumćari će nam doći glave / ili ćemo mi njima??? Videćemo uskoro!!
  • -

    19.03.2015 16:36
    -
    da nije pocuca taj misteriozni snajerista?
  • PeraNikezic

    19.03.2015 16:13
    Pehari sevide napolici iznad tv-a....hm da neće neki fudbaler da fasuje metak? Voša je do grla u dugovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti