SNS otkazuje miting u Novom Sadu?

Srpska napredna stranka odlučila je da otkaže veliki stranački miting u Novom Sadu, koji je bio zakazan za 25. april, nezvanično se saznaje. Izvor iz vrha SNS kaže da će narednih dana ova odluka biti i zvanično obelodanjena.
Srpska napredna stranka odlučila je da otkaže veliki stranački miting u Novom Sadu, koji je bio zakazan za 25. april.

Naime, istog dana Demokratska stranka će organizovati miting u Beogradu, što bi moglo da izazove nepotrebne tenzije, piše "Kurir".

"Dva stranačka mitinga u istom danu mogli bi da rezultiraju neželjenim reakcijama. Ako bi se to dogodilo, atmosfera bi bila naelektrisana u oba grada. Kako bi izbegli nepotrebne tenzije, naprednjaci su odlučili da otkažu miting u Novom Sadu, zakazan za 25. april", navodi izvor lista iz vrha SNS i dodaje da će narednih dana ova odluka biti i zvanično obelodanjena.

Trebalo je da naprednjaci u neformalnu predizbornu kampanju za lokalne i vojvođanske izbore krenu 25. aprila, na velikom mitingu u Novom Sadu.

SNS planira da se pokrajinski i lokalni izbori održe 20. decembra.

  • Шогор

    30.03.2015 05:36
    Прекаљене форе из младости. У суштини ће организовати "незадовољан народ" да се као фол спонтано скупи, а за сваки инцидент ће бити одговорна супротна страна.
  • Toma

    29.03.2015 11:29
    SnS izgubio u Novom Sadu
    Čisto da podsetim, ako je neko zaboravio.
    Ne samo što su izgubili, nego su bili treći po redu.
  • Zoro021

    28.03.2015 22:20
    Trećesrbendijanci
    Trećesrbendijanci su svojom bahatošću zaprepastili i njihove koalicione partnere koji ni sami nisu spašeni. Nije skup radnika Informatike bio impozantan ali je okupljenih bilo dovoljno da se nekima zatresu gaće i verovatno je malo i proradio jedan deo tela(nije glava)te su na brzinu odustali od mitinga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti