Skupštinske klime i dalje "polivaju" prolaznike

Sa klima na zgradi Skupštine grada još uvek kaplje na trotoar i prolaznike.
Sa klima na zgradi Skupštine grada još uvek kaplje na trotoar i prolaznike. I dok privatnici na licu mesta moraju da plate mandatne kazne ili dobijaju prekršajne prijave, komunalna inspekcija samo opominje gradske ustanove i preduzeća, na neodređeni rok.

Glavni komunalni inspektor, Srđan Jakovljev, kaže za Radio da je od Uprave za komunalne delatnosti  dobio garanciju da Skupština grada svoje klime srediti u nekom skorijem roku, ali nije poznato kada.

"Očekujemo da će taj problem, ne samo na zgradi Skupštine grada već i na drugim objektima kao što su sud i druge institucije, vrlo brzo biti rešen kako bi građani nesmetano mogli da prolaze tim lokacijama", smatra Jakovljev.

On tvrdi da komunalna inspekcija za sad nema podatke koliko je do sada klima prekontrolisano. Mandatna kazna za ovaj vid prekršaja je dve i po hiljade dinara, dok prekršajne kazne iznose i do 25 hiljada dinara.

  • NScivis

    23.08.2010 10:32
    Budite uporni
    Vest je od 13.avgusta, ali je aktuelna i danas - 23.avgusta. Molim vas da budete uporni i da svaki dan insistirate na doslednoj primeni zakona i propisa. Bilo bi dobro kad biste stalno na naslovnoj strani sajta imali ovu temu u fokusu, sve dok debelokošci iz Skupštine ne urade svoju obavezu. Ne dajte im mira. Sa njima se drugačije ne može.
  • 15.08.2010 21:16
    NE SME sa skupstinske zgrade ni pola kapljice da padne iz klima uredjaje, ONI su doneli zakon da voda ne sme iz klime po pesacima da se proliva a SAMI konstantno krse svoje donete zakone, i to je vlast,no kako na vrhovna vlast se ponasa normalno je onda da i ostale vlasti isto tako ne postuju sopstveno donete zakone...
  • Zoran021

    15.08.2010 13:22
    kapljice
    Šta fali i da koja kapljica padne na ovoj vrućini?Ovom narodu sve smeta,a nikako da se pogleda u sebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti