Akcija "Humani ponedeljak" i ove godine na Štrandu

Ove godine će se na Štrandu svakog ponedeljka održavati akcija "Humani ponedeljak" za pomoć teško oboleloj deci.
Ove godine će se na Štrandu svakog ponedeljka održavati akcija "Humani ponedeljak" za pomoć teško oboleloj deci.

Akcija "Gradskog zelenila" podrazumeva da se ponedeljakom neće naplaćivati ulaznice na Štrand, već će građani ostavljati donacije, a sakupljenim novcem pomoći će se teško obolela deca. Akcija počinje u ponedeljak, 25. maja, a Novosađani će ovog puta pomagati maloj Tamari Banić iz Kovilja, rekao je za 021 portparol "Gradskog zelenila" Ivan Nožinić.

"Prva humanitarna akcija biće za Tamaru Banić iz Kovilja, koja je obolela od cerebralne paralize, a čija porodica je u teškoj materijalnoj situaciji. Njeno lečenje je samim tim otežano. Od tada će svakog ponedeljka kutije za humanitarnu pomoć biti postavljene na sva tri ulaza, i ulaz na Štrand se od tada neće naplaćivati ponedeljakom", rekao je on.

Podsetimo, u petak, 15. maja od 19 časova na centralnom platou Štranda biće održan humanitarni koncert nekoliko novosadskih bendova, za pomoć šestogodišnjem Konstantinu Jankoviću, obolelom od cerebralne paralize.

Ovu akciju organizuje grupa srednjoškolaca iz učeničkog parlamenta ETŠ "Mihajlo Pupin" uz podršku "Gradskog zelenila".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti