Migrantkinja koja je izgubila bebu u udesu van životne opasnosti

Tridesetpetogodišnja migrantkinja I.S. iz Sirije, koja je teško povređena u udesu koji se dogodio 20. avgusta kod Kanjiže, u stabilnom je stanju i svesna.
Tridesetpetogodišnja migrantkinja I.S. iz Sirije, koja je teško povređena u udesu koji se dogodio 20. avgusta kod Kanjiže, u stabilnom je stanju i svesna.

Ona se do prošle nedelje nalazila u Klinčkom centru Vojvodine, gde je zbrinuta zbog povrede karlice i abdomena, a sada se nalazi na Odeljenju za ortopediju bolnice u Subotici. Prema procenama lekara, ona će u ovoj ustanovi ostati još mesec dana, saznaje 021.

Podsetimo, ova Sirijka zadobila je teške povrede karlice prilikom udesa koji se desio u kasnim noćnim satima na putu od Kanjiže ka Horgošu. Ona je bila trudna i od siline udara je izgubila bebu.

Sa njom je bio i 32-godišnji sunarodnik A.V. koji je zadobio ortopedske povrede i još jedna osoba koja je ostala nepovređena. A.V. je zbrinut na ortopediji subotičke bolnice, dok je žena zbog težina povreda ubrzo prebačena iz Subotice u KCV u Novom Sadu.

Nesreća se dogodila oko 23.30h kada je na troje Sirijaca naleteo automobil. Vozač je nakon nesreće pobegao sa mesta udesa, ali je brzo identifikovan, nakon čega je i uhapšen.

  • Kalauz

    10.09.2015 18:57
    Ko to plaća?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti