Android igra "Sakupi planete" u susret "Noći istraživača"

Evropska manifestacija "Noć istraživača" ove godine slavi svoj deseti rođendan, a tim povodom "Noć istraživača Srbija" lansirala je android igru "Sakupi planete".  
Evropska manifestacija "Noć istraživača" ove godine slavi svoj deseti rođendan, a tim povodom "Noć istraživača Srbija" lansirala je android igru "Sakupi planete".

Igra može da se igra do 24. septembra u 10 gradova Srbije: Novom Sadu, Beogradu, Subotici, Zrenjaninu, Pančevu, Nišu, Kragujevcu, Jagodini, Ćupriji i Svilajncu.

U ovoj igri Sunce traži tvoju pomoć da sakupi sve planete. Kviz ima osam pitanja. Svaki tačan odgovor otkriva lokaciju tražene planete. Sve koji budu dovoljno radoznali i hrabri da pritrče u pomoć Suncu očekuju raznovrsne i simpatične nagrade u Noći, 25. septembra, u EU ćošetu u svakom od deset gradova.

Oni koji reše igru i u Noći istraživača se fotografišu pored rol-up Marije Kiri u EU ćošetu, imaće priliku da se takmiče za još jednu nagradu preko FB strane "Noći istraživača".

Igra "Sakupi planete" se može pronaći na Google Play stranici, a sve dodatne informacije možete pronaći na sajtu "Noći istraživača" kao i na Fejsbuk stranici manifestacije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti