VIDEO: Konj galopirao Bulevarom Evrope

Na Bulevaru Evrope jutros je viđen nesvakidašnji prizor - duž puta galopirao je lipicaner.  Konj je bio sam i kretao se prema Rumenki.

Na Bulevaru Evrope jutros je viđen nesvakidašnji prizor - duž puta galopirao je lipicaner.

Konj je bio sam i kretao se prema Rumenki. Novosađanka Marija Baji kaže za 021.rs da je konja primetila nešto pre 8 sati, kada je jutros išla na posao.

"Bila sam u šoku kada sam videla belog konja kako galopira pored bulevara. Videlo se da je negovan i uhranjen i zamolila sam kolegu da uspori kako bih ga snimila", priča Marija za 021.

O ovome je obaveštena "Zoohigijena" i u tom preduzeću su rekli da će izaći na teren, a Marija je stupila u kontakt i sa vlasnikom konja.

Podsećamo da su konji iz ergele "Bukinac" nekoliko puta do sada viđani kako šetaju po Novom naselju. O tome više možete pročitati OVDE.

  • naslov iz devedesetih

    12.09.2015 20:31
    Otkud ovce na Limanu?
  • bole grba

    12.09.2015 18:26
    lep konj
    i ja sam ga jutros video.protrcao je bulevarom vojvode stepe i uredno kod kruznog toka skrenuo levo ka majevici .bas me obradovao
  • b.

    12.09.2015 16:18
    Kako je mocna ova nedodjija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti