Slatkiši za kojima je poludeo ceo grad

Na gastronomskom tržištu Novog Sada i Beograda od nedavno se pojavilo nešto sasvim novo, bar kada su u pitanju ljubitelji slatkiša - kolači fenomenalnog ukusa upakovani u tegle.
Na gastronomskom tržištu Novog Sada i Beograda od nedavno se pojavilo nešto sasvim novo, bar kada su u pitanju ljubitelji slatkiša - kolači fenomenalnog ukusa upakovani u tegle.

Proizvodi kompanije "Tegla’s" sada obiluju slatkim kreacijama nastalim od strane vrhunskih majstora slatkiša iz Beograda.

Njihov novi proizvod, kolači u teglama nastao je u saradnji sa kompanijom "Home Made", a u ponudi je trenutno pet ukusa: Homeroche, Choco cake, Francuska krempita, Miracle of Orange i Triocolore. Ovi fenomenalni ukusi predstavljaju vrhunsku poslasticu koju će svaki pravi sladokusac znati da ceni.

Kako kažu vlasnici, "samo najbolji kolači zaslužuju teglu". - Kombinacije ukusa ljubitelje čokolade neće ostaviti ravnodušnim. Slatkiš bogat marmeladom od kajsije ili kremom od kafe i lešnika uz ukus šampanjca takođe vredi probati. Tu je i kolač od vanile i pomorandže, a za prave sladokusce, neizbežna je francuska krempita.

Tegla's prodavnice inače su uveliko Novosađanima poznate po inovativnim salatama koje obiluju zdravom i ukusnom hranom u samo jednoj tegli. U slanoj ponudi nalazi se 13 vrsta salata, podeljenih na vegetarijanske, posne ili one s mesom, nakon kojih se može zasladiti i novom jedinstvenom slatkom inovacijom.

Salate u teglama su specifične po mnogo čemu. - Sama tehnologija pakovanja omogućava dugotrajnost jer sastojci ostaju neizmešani do momenta dok se ne nađu na tanjiru. Na taj način omogućavamo ljudima da u svom frižideru mogu držati svežu salatu i po više dana, a sada i slatkiš. Recepture i nazivi naših obrok salata su vlasništvo naše kuće i predstavljaju nešto što se može probati samo kod nas - kaže osnivač Tegla’s-a Vladimir Elesin.

Tegla's salate i kolači mogu se kupiti na Limanu 3 (Park City) u Narodnog Fronta 25 i na Radun AVIA pumpi u Novom Sadu, na izlazu prema autoputu.
Od nedavno, Tegla’s je svoja vrata otvorio i Beograđanima pa se salate i slatkiši u teglama mogu naći i u Molerovoj 3 na Vračaru kao i na adresi Đorđa Stanojevića 9A na Novom Beogradu.

Teglice su povratna ambalaža i za svakih 10 vraćenih očekuje vas jedna puna teglica po vašem izboru. Svaka dostava preko 1.000 dinara je besplatna, a sve dodatne informacije mogu se naći na website-u www.teglas.rs.

Kako izgledaju ovi jedinstveni i ukusni proizvodi, možete videti i na njihovoj fejsbuk stranici.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti