DS: Sajt grada su pretvorili u Vučevićev propagandni bilten

Zvanični sajt Grada Novog Sada pretvoren je u propagandni bilten gradonačelnika Miloša Vučevića i Srpske napredne stranke, smatra Gradski odbor Demokratske stranke.

Zvanični sajt Grada Novog Sada pretvoren je u propagandni bilten gradonačelnika Miloša Vučevića i Srpske napredne stranke, smatra Gradski odbor Demokratske stranke.

Kako se navodi u saopštenju, na gradskoj veb-stranici, na udarnom mestu, postavljen je intervju koji je Vučević dao jednom dnevnom listu, a u kojem govori o sednici Predsedništva SNS-a i stavovima pojedinih članova stranačkog rukovodstva, "te na primitivan način kleveće i napada Pokrajinsku vladu, njenog predsednika i opoziciju".

"Takav primer bahate zloupotrebe javnih institucija i jednog gradskog glasila zarad sopstvene političke promocije i diskreditacije političkih neistomišljenika, još nije zabeležen u demokratskoj praksi Novog Sada za poslednjih 25 godina", navodi se u saopštenju.

Gradski odbor DS zahteva od gradonačelnika Vučevića da odmah sa Internet prezentacije grada ukloni, kako se navodi, "sve političke pamflete i druge neprimerene sadržaje kojim nije mesto na gradskom portalu, već u stranačkim pres-klipinzima".  "Vučevićeva nervoza zbog skorih lokalnih izbora, u kojim mu se drma ''fotelja'' u Gradskoj kući i položaj u stranci, jeste razumljiva i očekivana, ali nikako ne može biti opravdanje za dalju zloupotrebu gradskog dobra u svrhu zaštite i promocije ličnih i partijskih interesa", dodaje se u saopšstenju.

  • 15.09.2015 07:58
    Jes a Pavlicica nigde nije bilo. kao jo Tadica
    Ko vam je kriv kad ste birali kilavog Pajtica da vas vodi
  • KE-KS

    15.09.2015 03:52
    @Antonija
    Uprkos tome što niste mene pitali (do sada nisam ni komentarisao ovu vest), odgovoriću Vam. Najboli period u ovom gradu, prema mom mišljenju, je bio za vreme jedne od prethodnih vlasti, komunističke, kada je na čelu grada bio Jova Dejanović ( od 1974. do 1982.).
    Ostali botovi koji komentarišete ovu vest, naravno u korist onog ko ih je angažovao, doćiće dan kada ćete se stideti ovoga što radite.
    Inače, što se tiče sadašnjeg "gradonačelnika", on je za mene veliko razočarenje. Nije ni do kolena svome ocu.
  • armagedon

    14.09.2015 20:50
    svi su isti 20 ljudi se vrti u krug godinama na vlasti i tako ko zna koliko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti