VIDEO, FOTO: Naprednjaci prekinuli skup demokrata ispred Gradske kuće

Više desetina članova SNS-a prekinulo je danas skup Demokratske stranke koji je trebalo da se održi na Trgu slobode s početkom u 10.30h.
Više desetina članova SNS-a prekinulo je danas skup Demokratske stranke koji je trebalo da se održi na Trgu slobode s početkom u 10.30h.

Kako javio reporter 021 sa lica mesta, SNS aktivisti su se okupili ispred sedišta svoje partije i potom došli na centralni novosadski trg, tačno ispred Gradske kuće gde su demokrate unapred zakazale skup povodom trogodišnjice vlasti naprednjaka i njihovih koalicionih partnera.

Aktivisti Demokratske stranke su istakli poruke o tri godine, po njima loše vlasti u gradu, a naprednjaci su im uzvratili uzvikujući "Lopovi, lopovi".

Demokrata je bilo desetak, a naprednjaka više stotina. Oni su se ugurali među pristalice opozicije i tako ih onemogućili da protestuju i daju izjave.

Predsednik novosadskih demokrata Veljko Krstonošić je potom novinarima poručio da će konferenciju za medije održati u prostorijama stranke jer na trgu nisu imali uslova. Zatim su trg napustili i aktivisti naprednjaka.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je za 021 rekao da svako ima pravo na okupljanje i da on nije učestvovao u bilo kakvom planiranju i aktivnostima gradskog odbora SNS-a. Dodao je da je razočaran što se Krstonošić nije odazvao njegovom pozivu na razgovor u Gradskoj kući u stanju u gradu.

Podsetimo, Gradski odbor Demokratske stranke naveo je u pozivu medijima da je ovih dana očekivao poziv gradonačelnika Miloša Vučevića na proslavu "važne godišnjice", za koju, kako navode, Srpska napredna stranka nije organizovala primerenu svečanost. - Zato je konstruktivna opozicija pripremila skromnu rođendansku proslavu na koju je pozvan i gradonačelnik Vučević, kao i izložbu fotografija i dokumenata o velikim delima gradske vlasti simboličnog naslova - "Tri godine unazad", navele su demokrate.

Komentari 125

  • ???

    19.09.2015 13:02
    losi odnosi u porodici?
    Bas cudno kako gospodin Vucevic nije bio obavesten da se rulja iz njegove partije spremila da pravi cirkus u centru i to na medjunarodni dan demokratije, a otac gospodina Vucevica je bio medju tom ruljom, sto mozete videti na fotografijama.
  • maja

    17.09.2015 10:19
    ajmo
    Botine i botovi treba zaraditi dnevnice i sendvice!

    Znaci to je Novi Sad "grad kulture"... ovo nije moj Novi Sad...nazalost.

    Uglavnom jedna velika blamaza za SNS...
  • juju

    17.09.2015 01:48
    kakvih 10 godina demokrata retardi jedni 4 godine je gojkoviceva bila gradonacelnica radikali glupi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti