FOTO: Preostala dva aparata za zračenje stigla u Kamenicu

Dva preostala aparata za zračenje danas su stigla u Institute u Sremskoj Kamenici.
Dva preostala aparata za zračenje danas su stigla u Institute u Sremskoj Kamenici.

Time su za oko 40 dana od potpisanih ugovora sa dobavljačem isporučena sva tri aparata neophodna za lečenje nekoliko stotina ljudi na listama čekanja na onkologiji. Sledi period njihove pripreme pred korišćenje, a ne može se precizirati kada će biti u potpunoj upotrebi, navodi za 021 direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nebojša Malenković.

"Danas je veliki dan za vojvođansko zdravstvo, jer je napravljen još jedan korak u cilju da se aparati što pre isporuče na adresu Instituta za onkologiju Vojvodine i Instituta za plućne bolesti. Delimo veliko zadovoljstvo sa zaposlenima na institutu, ali tu posao nije završen. Sledi postupak instalacije i merenja zračne terapije, a nakon toga će aparati biti u funkciji. To je ono što čini Kamenicu 2 kompletnom, posao koji već duže radimo uz manje ili veće poteškoće", navodi Malenković.

Podsetimo da je prvi aparat stigao pre nekoliko dana, a vest i fotografije možete da pogledate OVDE. (Gorica Nikolin - gorica@021.rs)

  • 17.09.2015 01:14
    Sto godina čekanja
    Taman pred izbore...12 godina na vlasti...a baš sada stiže...otvaranje, pa govorancija...kako Vas nije sramota...sa našim novcima i životima se konstantno igrate...
  • Manjina 57

    16.09.2015 07:56
    Konačno! Ali, ja mislim da bez naših višemesečnih reagovanja na ovim stranicama, ti aparati bi još uvek stajali u nekom magacinu...
  • dtt.

    15.09.2015 16:21
    Sta vredi ovaj aparat ako onaj koji radi s njim ne radi to dobro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti