Nova javna rasveta u Vojvode Bojovića

Zavod za izgradnju grada saopštio je da su u toku radovi na postavljanju novog javnog osvetljenja u Ulici vojvode Bojovića, u delu od Jovana Subotića do Kraljevića Marka.

Zavod za izgradnju grada saopštio je da su u toku radovi na postavljanju novog javnog osvetljenja u Ulici vojvode Bojovića, u delu od Jovana Subotića do Kraljevića Marka.

Biće postavljeno 17 bandera i svetiljke nove generacije sa led izvorima svetla. U delu ulice gde se stubovi postavljaju na novoizgrađenoj pešačkoj stazi, obavljaju se minimalna raskopavanja, dok će se na mestima gde se stubovi nalaze na zelenoj površini, postaviti i novi kablovi.

U ZIG-u kažu da će tokom ovih radova dolaziti do privremenih isključenja javnog osvetljenja u Vojvode Bojovića i okolnim ulicama Kraljevića Marka, Vojvode Šupljikca i Svetojovanskoj.

U saopštenju ZIG-a se kaže da će, iako je planirano da radovi traju do polovine decembra, nastojati da budu završeni i pre ugovorenog roka. Izvođač radova je "Tehnika" Vršac.

  • Podbara Haos

    06.11.2015 11:40
    Kada ćete na Podbaru?
    Oj Grade a kada ćeš da osvetliš tvoj prvi deo grada?
  • Gavra

    06.11.2015 11:39
    a Svetojovanska ...?
    Raskopana , puna rupa i bez osvetljenja i trotoara, parkinga.... a u samom centru !!
  • 06.11.2015 10:23
    Ozna
    Da li je moguće ulica koja je bila raskopana više od godinu dana bez saobraćaja , na tenane se moglo uraditi a ne sada kada je urađen trotoar i asfaltirane ulice ponovo raskopava i ruši već urađeno . Gradonačelnik i njegove službe ne rade posao .
    Ovo nije prva ulica koja se ponovo raskopava......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti