Muškarac naoružan puškom uhvaćen u Kliničkom centru Vojvodine

U krugu Kliničkog centra Vojvodine jutros oko 7:30 časova priveden je Z.S. (35) koji je bio naoružan puškom, saznaje 021.rs.

U krugu Kliničkog centra Vojvodine jutros oko 7:30 časova priveden je Z.S. (35) koji je bio naoružan puškom, saznaje 021.rs.

Kako nam je potvrđeno, radi se o pacijentu metadonskog centra koji je navodno prošao kroz ceo grad naoružan i došao do kruga Kliničkog centra. Odmah su ga primetili radnici obezbeđenja i o tome obavestili policiju, koja ga je ubrzo privela.

Za sada nije poznato koje su bile namere ovog naoružanog tridesetpetogodišnjaka. Novosadska policija je saopštila da je uhapšeni nosio poluautomatsku pušku koju je odbacio kada je video policajce. Kod njega su nakon hapšenja pronađeni puška "papovka", municija i bajonet. U pušci, kalibra 7,62 mm i kod samog muškarca nađeno je ukupno petnaest metaka.

Iz Kliničkog centra su saopštili da je reakcijom njihovog obezbeđenja sprečeno da dođe do tragičnih posledica.

"Jutros oko 7:30 časova uočeno je posedovanje vatrenog oružja kod jednog od korisnika Centra za dnevni tretman zavisnika, koji se nalazi kod ulaza u Klinički centar Vojvodine. Blagovremenom reakcijom pripadnika Službe za obezbeđenje KCV izbegnute su tragične posledice. Odmah su na lice mesta pozvani pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su obavili uviđaj, i preduzeli mere postupanja u takvim situacijama, te je kretanje vozila u tom delu kruga KCV ubrzo normalizovano. Redovan rad u KCV ni jednog trenutka nije bio u prekidu", navode iz KCV-a.

Z. S. JE određeno zadržavanje do 48 sati, a u zakonskom roku biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

  • Pizzajzla

    17.11.2015 19:12
    @Nole
    Samo polako.
    Bices isti za koju godinu kao i tvoje kolege.
    Naravno, ako ostanes ili uspes da odes negde
    preko "grane".
    Ovde je zivot ispod cene.
  • ja

    17.11.2015 18:37
    zasto bi lekari bili krivi,pa nisu ih oni navukli na drogu,vise kosta jedan metadonac drzavu nego sto sr imaju platu
  • 17.11.2015 13:33
    Toliko o bezbednosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti