SDS: Otvaranje neasfaltiranog parkirališta bruka za Novi Sad

Gradski odbor Socijaldemokratske stranke ocenio je da je otvaranje neasfaltiranog parkirališta iza Matice srpske još jedna "bruka koju je aktuelna vlast priredila Novosađanima predstavivši zemljanu površinu kao parking i značajnu investiciju za grad".

U partiji Borisa Tadića navode da je otvaranje ovakvog parkirališta krajnji domet vladajuće garniture u Novom Sadu.

"Kada predsednik Matice srpske i direktor Parking servisa pozovu novinare da svečano predstave blato iza zgrade kao investiciju od značaja za Novi Sad, za nas je to poruka da će naš grad simbolički biti u glibu sve dok na ključnim mestima budu nesposobni ljudi koji osim što ne znaju šta je njihov posao i šta je javni interes, očigledno ne znaju ni šta je parking u gradu. Iskreno se nadamo da naredni "projekat" novcem Novosađana nije zatrpavanje rupa na gradskim saobraćajnicama spomenutim blatom", kazao je predsednik Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke Georgios Konstantinidis. Ova partija podseća da je poslednji događaj "tek jedan u nizu tragi-komičnih ispada aktuelne gradske vlasti".

Podsetimo, parkiralište sa 100 parking mesta otvoreno je u utorak i naplaćivaće se u skladu sa tarifom za belu zonu, tj. sat parkiranja će koštati 30 dinara, a na ovom parkiralištu važiće i dnevna karta po ceni od 100 dinara. Radove na uređenju je finansirao Parking servis i za to je potrošeno oko tri miliona dinara.

Autor: 021.rs

  • GordanaNoviSad

    04.02.2016 14:51
    Pišite vi šta god hoćete, sad makar imam mesta za parkiranje u tom delu grada!
  • gagi

    04.02.2016 14:11
    parking
    odlican parking. u cemu je problem?
  • petar peric

    04.02.2016 13:28
    Cicije
    sta su se ovi socijalisti stisnuli, kad su dali milion dinara nasih para, mogli su jos 200hiljada dinara pa da se stavi tucanik, da narod ne ide po blatu kad vec placa parking ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.