Direktor RTV-a podneo ostavku, raspisan konkurs za novog

Upravni odbor Radio-televizije Vojvodine saopštio je danas da je na sednici konstatovao ostavku koju je podneo generalni direktor RTV Srđan Mihajlović.

Mihajlović je, kako se navodi, u svojoj ostavci naveo da je posle više od tri godine vođenja Javnog medijskog servisa u kojem je, zajedno sa saradnicima sprovodio misiju, viziju i organizacione, programske i finansijske promene u duhu samog bića Radio televizije Vojvodine, procenio da je u interesu RTV-a da se povuče sa mesta generalnog direktora, radi njenog daljeg rada i razvoja.

"Želim svim zaposlenima na RTV-u, kao i njenim gledaocima i slušaocima, da budu uz nju, kao što ću biti i ja", kaže se u ostavci Mihajlovića.

Upravni odbor RTV je saopštio i da je na mesto vršioca dužnosti generalnog direktora imenovan dosadašnji zamenik direktora Miodrag Koprivica.

Na današnjoj sednici Upravni odbor je doneo odluku o raspisivanju konkursa za izbor novog generalnog direktora Radio-televizije Vojvodine. Upravni odbor se zahvalio Srđanu Mihajloviću na radu i saradnji i poželeo mu uspeh u daljem radu.

Podsetimo, Mihajlović je ostavku ponudio Upravnom odboru pre šest dana zbog smene programskog direktora Slobodana Arežine.

  • Temerinac

    15.05.2016 16:19
    Parking serviser
    Ovaj lik je bio pomagalo "Parking batinašu"......Očigledno je obavio udbaški zadatak. Očekujem da će dobiti novo radno mesto, sa starim zadacima "krojača ljudskih sudbina"...Puna nam je Srbija takvih likova......
  • zoki

    14.05.2016 09:09
    db
    srbija je u totalitarnom sistemu , udba nam je sudba
  • Janko Paroški

    14.05.2016 00:44
    Zbog tog direktora je pravljena nova sistematizacija, jer na tom mestu mora da sedi čovek koji ima deset godina iskustva u medijima, a on je imao NULA dana, pa je opet postao generalni direktor RTV-a. To je to, kako je došao, tako je i otišao. Politički. Zaposlio je preko 300 ljudi tokom zabrane zapošljavanja, svima je smanjena plata za još deset posto prethodnog meseca, kaznio je novinarku... Samo neka idu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.