Letnja džez akademija od 10. do 18. jula

Letnja džez akademija Novi Sad-Dortmund biće održana od 10. do 18. jula.
Prema rečima urednice muzičkog programa Kulturnog centra Novog Sada Vesne Kaćanski, ove godine će iz Dortmunda doći 11 studenata, a nastavu će držati profesori iz Nemačke i Srbije.
 
"Na Akademiji će se u tom periodu svakodnevno održavati časovi za polaznike, u prostorijama Kulturnog centra Novog Sada i u Muzičkoj školi 'Isidor Bajić' sa kojom Akademija sarađuje već šestu godinu", rekla je Kaćanski.
 
Program Akademije pripremio je profesor Uve Plat, a ostali predavači su: Klaus Hajman, Matijaž Mikuletić, Gregori Gejnor, Vanja Kevrešan, Fedor Ruškuc, Miroslav Karlović, Sitara Šimanijak i Igor Molnar. U radu će učestvovati i dva asistenta - gitarista Boris Gložan i flautiskinja Milena Jančurić.

Teme

KCNS
  • Zivan

    15.06.2016 14:43
    Katastrofa za Novi Sad, umesto da podstice bogatstvo muzickih zvukova Panonije i instrumente karakteristicne za ovdasnje kulture, pomodari se zalepisse za dzez. Trebalo bi ukinuti finansiranje ove radionice, kao i jesenjeg dzez- festivala...
  • pteranodon

    15.06.2016 11:18
    Voleo bih da gost na toj akademiji bude i Keba .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti