"Humani ponedeljak" za Mihajla Čordu

U ponedeljak, 11. jula na Štrandu će se u okviru akcije "Humani ponedeljak" sakupljati novac za Mihajla Čordu, trinaestogodišnjeg dečaka iz Novog Sada, učenika Osnovne škole za decu ometenu u razvoju "Milan Petrović".

Usled nedostatka kiseonika prilikom porođaja, oboleo je od logoretardacije udružene sa metaboličkim problemima. Nikada nije progovorio, a ima i probleme prilikom kretanja. Živi sa ocem, majkom i starijom sestrom. Prihod od 25.000 dinara mesečno ostaruje samo majka, a otac, dok je Mihajlo bio mali, morao je da napusti posao kako bi se starao o sinu.

Umesto kupovine ulaznica, u kutije koje će biti postavljene na kapijama plaže, svi posetioci Štranda mogu dati dobrovoljni prilog za dodatne terapije koje su potrebne Mihajlu Čordi.

  • Neko

    10.07.2016 16:40
    Nadasve plemenita akcija koju svako ko može treba podržati.

    Vidimo se u ponedeljak na Štrandu !
  • majka

    10.07.2016 14:37
    Građani Novog Sada, vidimo se u ponedeljak. Pomozimo našem malom sugrđaninu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti