Pet novosadskih javnih preduzeća dobija nove direktore

Odbornici Skupštine grada će na sednici u petak, 28. aprila doneti odluku da se raspišu javni konkursi za izbor direktora nekoliko novosadskih javnih preduzeća.
Pet novosadskih javnih preduzeća dobija nove direktore
Foto: 021.rs

Novi direktori se biraju pošto ističe godinu dana od izbora sadašnjih direktora u v.d. stanju i to nakon poslednjih lokalnih izbora.

Na konkursu će se birati prvi ljudi "Vodovoda i kanalizacije", "Tržnice", "Gradskog zelenila", "Čistoće" i "Informatike".

Odbornici će na istoj sednici razmatrati i izveštaje o poslovanju nekoliko preduzeća u 2016. godini, izmene odluka o komunalnim taksama i odluke o javnim parkiralištima. Takođe, na dnevnom redu Skupštine je i razmatranje urbanističkih planova Vojinova u Sremskoj Kamenici, Futoga i dela Veternika.

  • VVV

    26.04.2017 15:57
    hahaha
    Nema promena svi ostaju na svojim mestima. Obicna predstava.
  • Spensovac

    24.04.2017 16:12
    Mogli bi I na SPENSU da promene direktora I sav strucni kadar koji je doveden u zadnjih par meseci!!!
  • sicko

    24.04.2017 13:06
    znači glavni Akademik SNS-a Egić.... neka vidi se da je čovek obrazovan i spreman za tu funkciju čim ga vidiš

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.