U Gradskoj kući organizovan svečani prijem za kikboksera Pitera Erca

Svečani prijem za kikboksera Pitera Erca organizovan je danas u Gradskoj kući.
U Gradskoj kući organizovan svečani prijem za kikboksera Pitera Erca
Foto: 021.rs
Ovaj borac je tri puta osvajao najprestižniji pojas u K1 i jedan je od najvećih šampiona K1 sporta. 
 
Povod za njegov dolazak u grad je najava drugog po redu "Megdana", internacionalnog MMA turnira koji će se u novembru održati u Novom Sadu. Gost Novog Sada bio je tim povodom ranije i Geri Gudridž, bivši kikbokser, šampion i legenda ultimat-fajt takmičenja, kao i Ernesto Host i Tom Erikson, koji su preporučili Ercu da dođe u Srbiju i podrži "Megdan" koji organizuju Aleksa Balašević, bivši reprezentativac Srbije u rvanju i Grad.
 
"Veliko mi je zadovoljstvo što smo danas u prilici da ugostimo u Novom Sadu Pitera Erca, legendu K1 sporta, koji je poznat kao borac koji "ostavlja srce u ringu", a zbog specifičnih snažnih udaraca koje je zadavao suparnicima, prozvali su ga "holandski drvoseča". Ono što je Piter Erc postigao u K1 sportu je za svako poštovanje i pohvalu, a mnoge mlađe generacije boraca se svakodnevno ugledaju na njega", rekao je na prijemu član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin.
 
Piter Erc je istakao da je preko prijatelja i poznanika čuo za Novi Sad i da sada lično može da se uveri u sve njegove kvalitete i prednosti.
 
"Juče sam obišao reku Dunav, Petrovaradinsku tvrđavu i druge znamenitosti, a radujem se ponovnom dolasku u grad u novembru, budući da nas očekuje "Megdan" i mnogo talentovanih takmičara koji će imati pravu priliku da se pokažu", rekao je Erc.
  • ???

    14.07.2017 09:51
    Ne razumem po cemu je prijem kikboksera drugaciji od prijema tenisera,atleticarke ili bilo kog drugog? Da je dosao Federer to bi bilo ok? Covek je bio zvezda u svom sportu i zasluzuje prijem...
  • Citac

    14.07.2017 09:21
    Bas mi je drago
    sto grad koji treba da ponese titulu grada mladih i grada kulture, posvecuje toliko vremena mladima, koji se bave tako plemenitim vestinama. Vidim da to pomaze , eto bas juce grupa Novosadjana pretukla decka u Grckoj. Ocekujem da i za njih jednog dana bude organizovan prijem , tamo gde treba, kao i njihovom uzoru u tako plemenitoj vestini premlacivanja.
  • Ko nam vodi

    14.07.2017 01:06
    sport u gradu nije cudo
    Ovi I njemu slicni u sportu koji se sve vise promovise,vide neku humanu I iskonsku vrednost.Uglavnom kriminogene grupe,gde se promovise sila na najbrutalniji nacin.Poslednji dogadaj mma boraca u Novom Sadu je pokazao o kakvom se "miljeu"radi.Obzirom ko nam u gradu vodi sport za ocekivati je da ce ovi"sportovi"postati najvise stimulisani kroz projekte.Ne mog vise svih ti paradoksa na svakom koraku da gledam.Predstavnici gradskih struktura izbacivaci,kriminalci I probisveti.Sramota

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.