U novosadskom Centru za socijalni rad policijske patrole zbog tragičnih događaja

Policijske patrole biće prisutne u Centru za socijalni rad ponedeljkom, sredom i petkom.
U novosadskom Centru za socijalni rad policijske patrole zbog tragičnih događaja
Foto: 021.rs
Ova odluka je doneta nakon sastanka predstavnika Centra za socijalni rad, pokrajinskih i gradskih organa u socijalnoj zaštiti, a povod su bili tragični slučajevi koji su se dogodili u centrima u Rakovici i Novom Beogradu. 
 
"Policija je brzo reagovala na apel zaposlenih u Centru za socijalni rad grada Novog Sada. Nadamo se da će i sastanak s predsednikom suda i sudijama Osnovnog suda u Novom Sadu biti isto tako uspešan", poručio je predsednik Odbora Skupštine Vojvodine za bezbednost Miroslav Španović za "Dnevnik".
 
Policija će dežurati ponedeljkom, sredom i petkom od 8 do 12 časova.
 
Podsetimo, novosadski Centar za socijalni rad zatražio je prisustvo policajaca na svim spratovima zgrade ove ustanove, o čemu možete da pročitate OVDE.
 
U sredu se dogodilo ubistvo ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, kada je M. N. (43) ubio svoju suprugu i četvorogodišnjeg sina. Teže povrede nožem zadobila su tri radnika Centra, a veću tragediju sprečili su komunalni policajci koji su se tu zatekli. Više o tome OVDE.
 
Pre samo nedelju dana M. L. (46) je ubio svoju suprugu u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu i to pred njihovo troje dece. Nakon bekstva, on se bacio pod voz.
  • Megatrend

    16.07.2017 10:08
    Gigapametno
    Treba čuvati one koji su činili zlo, sad koliko iz bahatosti i bezobrazlika, stručne "nabeđenosti", primitivizma, korupcije, dodvoravanja moćnima, straha od problematičnih i za svoju lepu platicu, to nije bitno.
    Policiji ovo dođe kao lep izgovor da se ne bave opsnijim stvarima.
  • Ns

    16.07.2017 08:42
    -
    Sve "strucnjake" iz Centara za socijalni rad koji su uredno vodili zabeleske o nasilnickom ponasanju oceva i na kraju im omogucili kontakt sa decom, koja su na kraju bila zrtve istih, treba u najmanju ruku otpustiti i oduzeti im zvanje psihologa. Ja bi ih osudila za saucesnistvo u ubistvu pa bi malo razmisljali drugi put kako se ophode prema ugrozenim porodicama!
  • NS

    15.07.2017 23:59
    Smesni su!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti