Otvoren bioskop Cineplex Promenada

Novi Sad dobio je najsavremeniji bioskop u Srbiji otvaranjem Cineplex Promenade u istoimenom tržnom centru.

Otvaranje bioskopa je bilo uz ceremoniju i dolazak glumaca i dela glumačke i autorske ekipe filma Južni vetar, koja je izvukla pola milionitog gledaoca filma.

Uz konfete i pravu slavljeničku atmosferu, Cineplexx je otvorio vrata brojnoj publici i ličnostima iz javnog života kao što su Srđan Žika Todorović, Miodrag Radonjić, Ivana Španović, Yasserstain, Jovana Stojiljković i mnogim drugim.

Poseban doživljaj upriličen je na specijalnoj projekciji filma Južni vetar, kada je izvučen 500 000. gledalac koji je dobio nesvakidašnju nagradu. Srećnu dobitnicu i njenu pratnju dočekaće Miloš Biković lično na aerdoromu u Moskvi i povesti ih direktno na set, na snimanje filma. U sklopu nagrade je i petodnevni boravak u tada, verovano već, snegom okupanoj Moskvi.

Ovo veoma važno veče za kompanije Cineplexx i Art Vistu, koje su udružile snage i otvorile novi bioskop obeležila je i premijerna projekcija filma Južni vetar u MX4D tehnologiji, što ujedno predstavlja i prvi film u istoriji domaće kinematografije napravljen u ovoj superiornoj tehnologiji.    

Bioskop Cineplexx Promenada ima osam sala kapaciteta od 1.246 sedišta. Jedna od sala opremljena je superiornom MX4D tehnologijom, odobrenom od strane Holivudskih studija, koji prikazuju blokbastere u 4D tehnologiji sa čak 14 različitih specijalnih efekata. Sve sale su opremljene RealD 3D sistemom, najnovijim laserskim projektorima, kao i vrhunskim procesorima zvuka. U holu bioskopa posetiocima će biti na raspolaganju prvi put u Novom Sadu svojevrsna zabava u vidu Virtual Reality-ja.  Svi ljubitelji bioskopa biće u prilici da iskuse gledanje filmova u potpuno drugačijem položaju, ležeći u udobnim sofama, ekskluzivno u Cineplex Promenadi. Zaljubljeni parovi će imati priliku da film sve vreme gledaju zagrljeni u specijalnim, ljubavnim sedištima, koja će biti zastupljena u svim salama, a poseban komfor pružiće specijalna VIP Premium sedišta sa dodatkom taburea za noge.

Cineplexx Promenada predstavlja zajedničku saradnju Cineplexx-a, austrijske bioskopske grupacije sa preko pet decenija iskustva u filmskoj industriji i Art Viste iz Beograda, najuspešnije domaće kompanije u prikazivačkoj delatnosti koja je na tržištu prisutna više od 20 godina.

Akcija 1+1 – poklon za sve bioskopske sladokusce

Danas Cineplexx Promenada proslavlja otvaranje bioskopa sa publikom. Novi bioskop poklanja svojim fanovima akciju 1+1, kada će svaki posetilac uz jednu kupljenu kartu za bilo koji film u bilo kom formatu, drugu dobiti na poklon. U prodaji će biti ulaznice za sve aktuelne filmske naslove koje uključuju filmove u standardnoj, 3D tehnologiji kao i u novoj MX4D tehnologiji. Ljubitelji sedme umetnosti imaće priliku da pogledaju najnovija filmska ostvarenja kao što su "Južni vetar", "Fantastične zveri 2: Grindelvaldovi zločini 3D", "Boemska rapsodija", "Ono što nas ne ubije", "Princeza i zmaj", "Overlod" i druge.

Tokom vikenda, Cineplexx Promenada napraviće pravi ugođaj za najmlađe i njihove porodice tokom Grinč vikenda i Grinč žurke. U subotu, 17. novembra od  16 do 18 časova, povodom ekskluzivne premijere dugoočekivanog animiranog filma "Grinč", najmlađi će imati priliku da se zabave na svojevrsnoj Grinč žurci u novootvorenom bioskopu Cineplexx Promenada u Novom Sadu. U susret praznicima posetioci bioskopa će, zajedno sa YouTube zvezdom Yasserstainom, kititi jelku koju je Grinč poslao direktno iz Holivuda, mališani će moći da se posluže ukusnim medenjacima, da se maskiraju u Grinča uz animatore koji će raditi popularni "facepaint", kao i da se oprobaju u zanimljivim takmičenjima koje će sprovesti animatori.  

Tokom celog dana biće organizovane projekcije ovog animiranog filma kada će najmlađi Novosađani i svi posetioci Cineplexx Promenade prvi u Srbiji imati priliku da pogledaju ovaj crtać.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.