Novosadska taksi udruženja u sredu dobijaju 15 auto-sedišta

Petnaest auto-sedišta biće uručena u sredu, 23. januara u Plavoj sali Skupštine grada pojedinim taksi udruženjima.
Novosadska taksi udruženja u sredu dobijaju 15 auto-sedišta
Foto: Pixabay (ilustracija)
Auto-sedišta je obezbedila Agencija za bezbednost saobraćaja, koja i realizuje ovaj pilot projekat u saradnji sa Centrom za promociju bezbednosti saobraćaja i Gradskom upravom za saobraćaj i puteve. 
 
Predstavnici taksi udruženja će proći i kraću obuku za pravilno montiranje auto-sedišta.
 
Podsećamo da se ovom pilot-projektu prvo pridružio SOS taxi, i da Novosađani od 15. decembra 2018. godine mogu da pozovu ovaj taxi i zatraže vozilo sa auto-sedištem. Pozivu su se odazvala još tri udruženja: Crveni taksi, Pan taksi i MB taksi.
  • Vanja

    22.01.2019 14:06
    Pitam taksistu za sedišta. Kaže niko im ništa nije rekao. A i da jeste, on ga neće uzeti. Više zaradi slobodnim gepekom i naplatom prtljaga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti