O programu "Kreativno mentorstvo" u Svilari

Konkurs za učesnike programa "Kreativno mentorstvo" otvoren je do 26. aprila, a svi zainteresovani moći će da se o konkursu i o samom programu informišu na prezentaciji danas, 19. aprila, u Svilari.
Na prezentaciji će govoriti Dragana Jevtić, jedna od osnivačica "Kreativnog mentorstva" i Jelena Mihajlov, menadžerka programa, koje će predstaviti program i odgovarati na pitanja. O svojim iskustvima govoriće nekoliko učesnika prethodnih ciklusa.
 
Za peti ciklus programa biće izabrano 25 učesnika - sadašnjih i budućih profesionalaca u oblasti kulture, umetnosti i medija, koji dolaze iz javnog, civilnog ili privatnog sektora ili koji deluju samostalno. Osnova je jednogodišnja individualna podrška mentora, uz koju program obuhvata i treninge, predavanja i debate, studijska putovanja, kao i povezivanje sa drugim profesionalcima. Mentori u programu su domaći ili strani profesionalci iz različitih oblasti – kulture, umetnosti, medija, kao i diplomatije, biznisa, politike, društvenih nauka, obrazovanja, menadžmenta, ljudskih resursa, marketinga i drugih oblasti. 
 
Ućešće u programu je besplatno, a zainteresovani mogu da se prijave tako što će najkasnije do 26. aprila popuniti i poslati prijavni formular i priložiti CV. Detalje možete videti na sajtu programa.  
 
Prezentacija počinje u 17h.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti