"Krov nad glavom": U sredu novi pokušaj prinudnog iseljenja novosadske porodice

Izvršiteljka Jasna Anđelić ponovo će u sredu, 31. jula u 10 časova, pokušati da sprovede iseljenje porodice Ninić iz stana u Modene 1, poručuju u Združenoj akciji "Krov nad glavom".
"Krov nad glavom": U sredu novi pokušaj prinudnog iseljenja novosadske porodice
Foto: 021.rs
U organizaciji pozivaju Novosađane da dođu u 9:30 ispred stana i, kako kažu, pokažu solidarnost u odbrani jedinog doma porodice Ninić.
 
"Baš kao i prošli put, najavljeno je prisustvo policije i bravara, te je potrebno da se pojavi što više nas kako bismo bili uspešni u odbrani. Ninići su kredit kod Erste banke uzeli 2007. godine. U toku otplate, imali su problema sa smanjenjem plata, gubitkom posla i, pre svega, sa zdravstvenim problemima zbog kojih Slobodanka Ninić sada prima invalidsku penziju", poručuju u "Krov nad glavom".
 
021 je pratio priču ove porodice i pokušaje prinudnih iseljenja. Do sada je prinudno iseljenje sprečeno tj. odloženo tri puta, zahvaljujući aktivistima. Prošlog puta je izvršiteljka konstatovala da se u stanu nalaze i drugi građani koji su se okupili da spreče izvršenje i da je, uprkos prisustvu policije, iseljenje nemoguće sprovesti.
 
Više o ovome čitajte OVDE.
  • Dejan

    01.08.2019 10:48
    posao
    Ima ovih balavaca klinaca stoji omladina lsv, a zna se ko stojii iza lige i za koga rade, verujte da tacno znaju po spisku svaki dan broj ljudi sa imenom i prezimenom ! Ja lepo pisao, srbi nista ne rade besplatno, sve ovo neko finansira radi narodne zabave !
  • Alarm

    31.07.2019 06:21
    Stgli
    U 6h je stigla policija ispred ulaza zgrade Modena br. 1
    Već sada su stigli, iseljenje je u 10h.
    Imamo informacije da će biti velik broj policije.
    Podržimo porodicu i medijski i aktivistima.
  • ABC

    31.07.2019 01:31
    Mrak
    Nadvio se crni oblak nad Srbijom.
    Opet je harač došao na red.
    Opet muče nevine ljude.
    Šta će biti kada se sreć okreni i njima zakuca izvršitelj na vrata.
    Jadni narode, dokle tišina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti