Obnova glavnog puta kroz Kać gotova do kraja avgusta

Glavni put koji prolazi kroz Kać, u dužini od 4.700 metara, koji se trenutno rekonstruiše, trebalo bi da bude gotov do kraja avgusta.
"Putevi Srbije" su uložili sredstva u rehabilitaciju kolovoza puta kroz Kać, a Grad Novi Sad je finansirao radove na zaštiti tog kolovoza od atmosferskih voda, na profilisanju i kopanju putnih kanala celom dužinom.
 
"Uloženo je oko 133 miliona dinara za oko 4,7 kilometara kolovoza, a pored Kaćana, veliki broj građana prolazi ovuda i koristi Ulicu Kralja Petra Prvog kao ulazno-izlazni pravac u grad. 'Putevi Srbije' istovremeno rekonstruišu glavni put kroz Futog u vrednosti od oko 120 miliona dinara. Takođe, počela je i priprema za sređivanje Preradovićeve ulice u Petrovaradinu i to od Tekija ka velikoj raskrsnici u toj ulici. Mislim da ćemo sa ovim preduzećem dogovoriti i rekonstrukciju glavne ulice u Petrovaradinu, skroz do Beogradske kapije, imajući u vidu da je Grad uredio put sve do Petrovaradinske tvrđave", naveo je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prilikom obilaska radova.
 
Kako je najavljeno, ove godine počeće rekonstrukcija i proširenje obdaništa u Kaću, za šta će biti izdvojeno 60 miliona dinara, a u planu je i obnova MZ "Kać", Kluba penzionera, ali i rešavanje problema sa atmosferskom kanalizacijom i fiskulturnom školskom salom koja je u lošem stanju.
  • Maki

    19.08.2019 18:49
    Stoka sns
    Ovo je samo jos jedno pranje para i kradja od strane kriminalaca.ogulili su 5.do 7 cm asvalta i stavili gori nego sto je bio.a za te pare mogli su do beograda da asvaltiraju jos ih nije sramota da objave cifru koju su ukrali.licno sam merio na par mesta 5 cm asvalta.ko ne veruje jos uvek moze prema budisavi da izmeri.dovuku samo masine tamo i one stoje danima.lopovcine sns
  • Branimir

    19.08.2019 15:41
    Obilaznica
    Neophodno je izgraditi obilaznicu za vozila koja samo prolaze kroz Kać, sa mogućnošću ulaska u Kać na drugom kraju mesta.
  • Pera Zdera

    19.08.2019 15:04
    Rok
    Rok je do 31. Avgusta, sta tebe boli djonfred za njih, gledaj svoja posla. Ako ne zavrse do tad onda se pravi pametan, a vidi se da nisi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti