Počeo predupis za buduće medicinare u Novom Sadu, cena godine rekordno niska

Svršeni osnovci i ove godine imaju odličnu priliku da steknu kvalitetno medicinsko znanje u okviru nove predupisne godine 2020/2021. u Srednjoj školi "Sveti Arhangel" u Novom Sadu.
Počeo predupis za buduće medicinare u Novom Sadu, cena godine rekordno niska
Foto: Pixabay
Najveća pogodnost i dalje je nepromenjena - cena školske godine je ponovo 800 evra.
 
Na vama je da se odlučite za neki od najtraženijih profila u medicini. U ponudi su: farmaceutski tehničar, fizioterapetski tehničar, laboratorijski tehničar, medicinska sestra - tehničar, stomatološka sestra - tehničar, medicinska sestra - vaspitač, pedijatrijska sestra - tehničar, zubni tehničar i ginekološko-akušerska sestra. 
 
Osim navedenih profila, u ponudi su i medicinski i nemedicinski profili III stepena (zdravstveni negovatelj, trgovac), nemedicinski profili IV stepena (trgovinski tehničar, ekonomski tehničar), kao i posebne dokvalifikacije za V stepen.
 
Medicina je sve bolje plaćen kadar u Srbiji, a naročito u inostranstvu. Ova činjenica mnoge privlači u zanimanje, ali je bitno i ko vam pomaže da ova znanja steknete. Fokus na kvalitetu nastave, direktnom i individualnom pristupu učenicima, upotrebi savremenih metoda u nastavi i kvalitetnih udžbenika omogućava Srednjoj školi "Sveti Arhangel" ponos u isticanju među ostalim akreditovanim obrazovnim ustanovama u oblasti medicine.
 
Pohađanjem redovne nastave, svaki učenik stiče IV stepen stručne spreme, a ista mogućnost postoji i u okviru programa prekvalifikacije. U oblasti dokvalifikacije su mogućnosti još veće jer svaki polaznik stiče V stepen stručne spreme za profile poput laboratorijskog tehničara za mikrobiološke analize, medicinske sestre - tehničara za neurološku dijagnostiku i brojnih drugih. 
 
Srednja škola "Sveti Arhangel" od nastanka ima razvijenu mrežu kontakata i saradnje sa brojnim državnim i privatnim zdravstvenim ustanovama, a u nameri da učenicima obezbedi kvalitetnu stručnu praksu, bez koje je nemoguće ući u svet medicine i primeniti naučeno teorijsko znanje. S obzirom na to da je reč o srednjoškolskom obrazovanju, svi učenici pohađaće i nastavu iz drugih obaveznih, nemedicinskih predmeta poput matematike, srpskog jezika, informatike, biologije, istorije, izbornih predmeta i drugih predmeta koje predviđa zakon, a u skladu sa odabranim smerom.
 
Napomena - broj mesta u predupisnom roku je ograničen.
 
Ukoliko želite da pronađete svoje mesto u Srednjoj školi "Sveti Arhangel", posetite školu na adresi Trg Marije Trandafil 14 u Novom Sadu. Dodatne informacije možete potražiti na zvaničnom sajtu i na mejl adresi srednjaprivatnaskola@gmail.com.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti