Sledi rekonstrukcija velike tribine stadiona RFK "Novi Sad"

Rekonstrukcija velike tribine stadiona RFK "Novi Sad" u Rumenačkoj ulici trebalo bi da počne narednih meseci, a nakon što Grad odabere izvođača radova.
Gradska uprava za imovinu preko javne nabavke traži firmu koja će rekonstruisati tribine stadiona koji prima 1.200 posetilaca, a nalazi se preko puta pruge. 
 
Ranije je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević poručio da je za prvu fazu obnove stadiona obezbeđeno 70 miliona dinara. Radovi, inače, ne predviđaju obnovu postojećih lokala. 
 
Tender je otvoren do 2. marta, a odluka o dodeli ugovora biće doneta do kraja marta. 
 
Radovi ne mogu da traju duže od pola godine.
 
Više o različitim planovima za fudbalske stadione u Novom Sadu, među kojima je i ova investicija, čitajte u našem tekstu OVDE.
  • deda

    19.02.2020 02:30
    @Salajčan
    istina, mada se stadiona i utakmica slabije secam, vise kafanu pamtim
  • Rade

    18.02.2020 22:27
    Navijaci
    Stetno je udruzivanje sa kriminalcima navijacima, kad tad dodju po svoje...
  • Milos

    18.02.2020 21:12
    Vuko
    Gradonacelnik kupuje sigurne glasove preko tzv.navijaca narkodilera i narkomana.
    Sram te bilo Milose.Ovaj grad pod tvojom vlasti i tvojih Bocara se urusio i postao filijlala BH investitora i CG krimosa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti