VIDEO: Anti-NATO transparent na mostu

Članovi Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije danas preko Varadinskog mosta razvukli transparent "Nikad u NATO".
Članovi Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije danas su preko Varadinskog mosta razvukli transparent "Nikad u NATO".

U akciji su učestvovali predsednik novosadskog odbora te partije Borko Ilić, odbornik DSS-a u Skupštini grada Branislav Ristivojević i još nekolicina aktivista.

Kako kažu, na ovaj način su želeli da iskažu negodovanje povodom održavanja Samita u organizaciji NATO pakta u Srbiji, čemu se, po njihovom mišljenju, "protivi ogromna većina građana Srbije".

 

DSS je pre dva dana organizovao anti-NATO protest u Beogradu, u kojem je učestvovalo nekoliko stotina građana. Policija je, u nameri da udalji demonstrante ispred Sava centra, uhapsila osam pripadnika antiratne organizacije "Anti-NATO kampanja", koji su protestovali mimo najavljenog skupa.

  • @Bojan

    16.06.2011 16:09

    Slazem se sa tobom, da je evropski prvo po****ti u "svojoj kuci".
  • bojan

    15.06.2011 22:24
    zasto?tvoji bolesni?
  • za beograd lagano

    15.06.2011 14:55
    hahaha deeses
    ja baš hoću da uđemo u NATO pa malo mi da se filujemo tom naftom i ne brinemo da ćemo na meti biti. a što se mostova tiče i provokacije da ikome nije žao iz ovoga našega Novoga Sada je*o ti ja sve po spisku!!!!

    PS da li ovo znači da je ovakvo ponašanje legalno, pa da počnemo mi brojniji da se okupljamo radi kačenja!?!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti