U jeku istrage tragične sanacije bazena na Spensu direktor Milić dobija četvorogodišnji mandat

Dragan Milić (SDPS), dosadašnji v.d. direktor Spensa, u ponedeljak će biti imenovan za direktora ovog preduzeća i time dobiti četvorogodišnji mandat.
U jeku istrage tragične sanacije bazena na Spensu direktor Milić dobija četvorogodišnji mandat
Foto: 021.rs
Milić će postati direktor na osnovu konkursa na koji se jedini i javio, a u jeku istrage o propustima u sanaciji olimpijskog bazena i pratećih objekata na Spensu.
 
Naime, javnost je do sada već trebalo da bude upoznata sa detaljima istrage problema u sanaciji zatvorenog bazena, koji je odmah nakon završetka radova počeo da puca i preliva, dok su pukotine uočene i na saniranim tribinama. To je samo deo problema u ovom poslu, a za koji su bile angažovane tri firme.
 
Firme je putem tendera angažovala Gradska uprava za imovinu i imovinsko-pravne poslove.
 
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ranije je izjavio da je trebalo da najkasnije početkom ove nedelje dobije izveštaj stručne komisije sa FTN o analizi stanja nakon katastrofalnog posla na bazenu, te da će neko morati da odgovara za propuste. Da će sve biti poznato nakon istrage nedavno je i sam Milić poručio za 021.rs.
 
Dragan Milić je profesor fizičkog vaspitanja - trener košarke, a ranije je bio pomoćnik pokrajinskog sekretara za sport i omladinu u Pokrajinskoj vladi. Kao član SDPS, na funkciji direktora Spensa nasledio je stranačkog kolegu Milana Jarića, koji je pre godinu dana podneo ostavku nakon otkrića 021.rs da je rukovodstvo Spensa pokušalo da zataška zagađenje bazenske vode.
  • Miloša

    08.02.2021 12:22
    Vučevića
    Miloša Vučevića su pojele ajkule, niti je sposoban da istera te ajkule niti želi.
  • Zeko

    08.02.2021 10:58
    Peko
    A migranti sto rade nocne smene na zgradama na cosku Cara Lazara i Dusana...?Jel se placa porez na njih?
  • Jelena

    08.02.2021 08:00
    Za istragu
    Kakav izbor za direktora, čovek je za sve osim da vodi i rukovodi, nema taj ni znanja ni obrazovanja, ali da je zabrljao gde god je bio zabrljao je.
    Mislim da je on pre svega za jednu isragu o dosadšnjem delima, a nakon toga bi videli koja budala bi ga i zbog kog interesa ppostavila za direktora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti