Šta vas očekuje u naredna 24 sata u Novom Sadu?

Ponekad je dobro pripremiti se za dan pred vama. Barem za ono što možete da očekujete.
Šta vas očekuje u naredna 24 sata u Novom Sadu?
Foto: 021.rs
Naravno, ne znamo da li ćete imati ljubavne probleme ako ste rođeni u znaku ovna, ali ipak možemo da vam pripremimo svojevrstan vodič kroz život grada.
 
Ujutru za gornjak, podne lagodno
 
Da vas u anketi pitaju kome više verujete - meteorolozima ili političarima - šta biste rekli? Bilo bi "tesno", ali su nam ipak ovi prvi bliži.
 
Oni koji ranije kreću na posao, oko šest-sedam časova, dočekaće sunce, ali i stidljivih 11 stepeni Celzijusa, pa bi bilo dobro da se ogrnete i nekom "lakšom" jaknicom. Ako na posao krećete oko osam sati i kasnije, situacija će biti već lagodnija, temperaturu meteorolozi projektuju na 17 stepeni Celzijusa, a nastaviće da raste do maksimalna 24. 
 
Sve do podneva bi nad Novim Sadom trebalo da bude vedro nebo, nakon čega će biti promenljivo oblačno. Pratiće nas i slab severac. 
 
Ako posle posla planirate neki kasni ručak ili pak da ostanete na piću u gradu, vreme će biti idealno - ni pretoplo, niti hladno. U večernjim satima nebo će se razvedriti, a temperatura će biti prijatna, pa će bašte kafića, parkovi i šetališta biti prijateljski nastrojena prema posetiocima.
 
Obratite pažnju
 
Vreme restrikcija je prošlo, ali će se ipak pojedini Novosađani u narednim satima suočiti za izostankom električne energije. Struje neće biti u delovima ulica Braće Ribnikar, Doža Đerđa, Slovačkoj, Judite Šalago, Jovana Raškovića, Valentina Vodnika, ali i na Futoškom putu i Bulevaru kralju Petra.
 
Ako živite u nekoj od ovih ulica, pogledajte na OVOM LINKU, koji brojevi tačno neće imati struju i u kom periodu.
 
Ne zaboravite, ako ste se uputili ka centru, Trifkovićev trg nije najbolje mesto da tražite parking zbog radova. Isti je slučaj i sa Dunavskom ulicom i Ulicom vojvode Putnika gde su tek počeli radovi i na ovu saobraćajnicu nećete moći da računate neko vreme.
 
Međutim, više mesta će biti u drugom delu grada. Ako kojim slučajem oko 10 časova prođete raskrsnicom Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I i vidite televizijske kamere, moramo da vas razočaramo, ne snima se novi film sa Milošem Bikovićem. Mediji će ispratiti završetak radova na rekonstrukciji parking mesta na Bulevaru oslobođenja, pa će sada na ovom prostoru mesto za svoja vozila moći da pronađe 130 vozača.
 
Obratite pažnju i na radove duž Sentandrejskog puta, između Ritske i Ulice Otokara Keršovanija, gde se takođe gradi parking.
 
Za sada nema najava radova iz Vodovoda i kanalizacije, pa se još ne zna ko bi mogao da ostane bez vode. Međutim, svakodnevno iskrsne neka havarija, o čemu ćete svakako čitati na 021.rs.
 
Šta u slobodno vreme
 
Ako ne znate šta ćete nakon svih obaveza, u utorak, 2. juna, u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog održaće se promocija monografije "Likovi i ličnosti: pedeset godina Memorijala umetnika". 
 
Oni koji traže žurku pronaći će je u KC Lab, gde će se sa početkom u 16 časova organizovati Fuego veče, uz hip hop, latin, afro i funk zvuk. 
 
Ukoliko ste propustili
 
Portal 021.rs vam svakodnevno donosi priče od značaja za Novi Sad i Novosađane. Ne propustite one koje su privukle veliku pažnju, a ne zaboravite i da nas zapratite na Instagramu:
 
 
 
 
Tekst "Šta vas očekuje u naredna 24 sata u Novom Sadu" je autorsko delo i ne može se kopirati na druge platforme i sajtove bez prethodne dozvole redakcije portala 021.rs.
  • parking servis

    02.06.2021 12:06
    možda
    Sjajna stvar, ovo što pišete. Možda bi ova rubrika bila još bolja ako biste podebljali slova u nazivima spomenutih ulica i ustanova, kao i datuma. Ovako sve deluje sliveno i pomalo nepregledno.
  • Vladimir

    02.06.2021 07:29
    Bravo
    Samo nastavite ovako!
  • M

    02.06.2021 06:51
    Drugacije
    Nadam se da cete u ovom stilu nastaviti. Napokon se neko setio da na ovaj zabavan nacin informise gradjane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti