Šta vas očekuje u naredna 24 sata u Novom Sadu?

Pred nama je jedan topli dan, pa se pripremite koliko možete na ono što vaš očekuje.
Šta vas očekuje u naredna 24 sata u Novom Sadu?
Foto: 021.rs
Ako je nešto sigurno, to je da će sutra biti toplo. Zaboravite na duge rukave i nađite nešto lagano, jer nam stiže leto. One retro naočare ponovo su u modi, pa ih slobodno možete izvući iz neke od fioka u koje ste ih zabacili.
 
Kad će godišnji?
 
Ako se budite oko šest sati ujutru, kada pogledate kroz prozor videćete sunce, biće prijatnih 17 stepeni Celzijusa i pomislićete da bi bilo dobro da ostanete još dva sata u krevetu i pravite se da ste tog dana na godišnjem. I tako naredne dve-tri nedelje otprilike.
 
Ali, to u većini situacija nije slučaj. Oni koji ustaju oko sedam sati ujutru, prve komade dana mogu da otkidaju uz Copeta na Radiju 021, koji sutra slavi 24. rođendan. Sve to uz prijatnih 19°C.
 
U sat vremena temperatura će skočiti na 24 stepena Celzijusa, a već oko devet sati ujutru biće 26. Nastaviće da raste i posle podneva dosegnuće svoj maksimum od 30 stepeni Celzijusa, koji će držati čak do 17 časova, čisto da obezbedi da vas sa posla isprati toplota. 
 
Ukoliko uspete ranije da šmugnete sa radnog mesta, koji sat možete da iskoristite na Štrandu kraj Dunava. I uveče će biti prilično toplo, oko 21 sat temperatura će biti 26°C, a kako će noć biti dobra, topla i vedra, nije na odmet prošetati se malo.
 
Ima radova, nema vode
 
Biće posla sutra za radnike Elektrodistribucije, koji će u nekoliko ulica izvoditi radove na električnoj mreži. Iz tog razloga od 8:30 do 10:30 bez struje će biti delovi Nikolajevske, Miletićeve, Trifkovićevog trga, Njegoševe i Laze Telečkog. 
 
Od 11:30 do 13:30 na struju ne mogu da računaju građani koji stanuju na uglu Hadži Sretića i Matice Srpske.
 
A u tako toplom danu neće biti ni vode. Izvode se radovi na prevezivanju novog cevovoda za potrebe kovid bolnice na Mišeluku, što znači da od osam do 16 časova neće biti vode u Sremskim Karlovcima, kao i delovi Petrovaradina. U Vodovodu i kanalizaciji poručuju da će građani biti naknadno obavešteni o cisternama sa pijaćom vodom.
 
Podsećamo da je autobus broj šest promenio rutu, što detaljnije možete da vidite na OVOM LINKU, kao i da je na snazi preporuka da kolima izbegavate Trifkovićev trg, Dunavsku, Vojvode Mišića... 
 
Kud ću sa sobom...
 
Ako ne znate šta biste mogli da radite tokom srede, evo jednog predloga - proslavite uz Radio 021 i 021.rs naš 24 rođendan. Donosimo vam neke nove stvari, pa bi bilo šteta to da propustite. 
 
No, to ne znači da nema i nekih drugih aktivnosti. Kako pevaju Atheist Rap - "u našem gradu, lepo Novom Sadu, puno je mesta gde izlazi masa". Ne sumnjamo da će vas ugostitelji, teško pogođeni korona pandemijom, srdačno dočekati kada svratite kod njih, što važi i za naš Radio Cafe u Miletićevoj 45, gde možete da uživati u hladu bašte u centru grada.
 
Ako vam u poslednje vreme ne ide najbolje sa muškarcima ili ženama, momcima i devojkama, zašto se ne biste raspitali o tome. Razgovor je super, pa će se tako u sredu, sa početkom u 18 časova, u Domu b-612 organizovati Škola partnerskih odnosa.
 
Ukoliko vam svet u kojem živimo ne deluje dovoljno distopijski, onda možete da pogledate kako to sve izgledate na filmu, pa da još jednom odmerite. Film "A Boy and His Dog" biće prikazana u Crnoj kući, sa početkom u 20:30 časova.
 
Ukoliko ste, ipak, zainteresovani za nešto malo više mejnstrim, u bioskopu Kulturnog centra Novog Sada, u 18:30 časova, biće prikazan film "Zlica" sa Emom Stoun u glavnoj ulozi.
 
Nemoj da propustite!
 
Portal 021.rs vam svakodnevno donosi priče od značaja za Novi Sad i Novosađane. Ne propustite one koje su privukle veliku pažnju, a ne zaboravite i da nas zapratite na Instagramu:
 
 
 
 
 
Tekst "Šta vas očekuje u naredna 24 sata u Novom Sadu" je autorsko delo i ne može se kopirati na druge platforme i sajtove bez prethodne dozvole redakcije portala 021.rs.
  • Tamara

    09.06.2021 05:44
    Milina
    Svako jutro procitam ovaj clanak i uvek me nasmeje ali i informise. Svaka cast autoru.
  • Omg

    08.06.2021 21:09
    Volim nas Novi Sad ♥️

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.