"Stan" poklanja lift ako dobije posao

Direktor JKP "Stan" Rajko Bojčić pozvao je skupštine stanara onih zgrada koje imaju ravan krov da im se jave.

Direktor JKP "Stan" Rajko Bojčić pozvao je skupštine stanara onih zgrada koje imaju ravan krov da im se jave.

Stan u saradnji sa Gradom radi na projektu izgradnje kosih krovova gde je to moguće. Tamo gde se sklopi posao, stanari će dobiti novi lift ili fasadu.

Kosi krovovi su rešenje za problem prokišnjavanja, a ujedno otvaraju mogućnost izgradnje novih stanova u potkrovlju.

  • Sanja

    17.09.2011 15:55
    Ma ko jos veruje
    Ma ko jos veruje u jkp Stan i njihova obecanja
  • Laka

    18.07.2011 08:42
    ravan krov
    Zivim sa ženom i dvoje male dece na poslednjem četvrtom spratu stambene zgrade sa ravnim krovom u centru grada. Kad je hladnije plafoni su nam stalno vlažni i budjavi, a leti su nesnosne vrućine i pored klima uredjaja. Zimi se stalno moramo dogrevati sa klimom i grejalicom jer je u stanu stalno hladno, iako plaćamo grejanje po istoj ceni kao i u drugim delovima grada gde se, uverio sam se lično, zimni hlade i luftiraju. Komšija pored je imao para pa je sebi uradio izolaciju, ja nemam para, sezonski radim, a žena mi je već dve godine bez posla. Za mene bi ovaj predlog bio idealno rešenje. Nemam para za renoviranje, a stan u ovakvom stanju niko ne bi kupio, tako da bi meni odgovaralo bilo šta, čak i da mi Stan ne da ništa za uzvrat, ali to ne shvataju ljudi koji nemaju takvih problema :(
  • Novosađani

    17.07.2011 10:41
    PAZITE DOBRO !!!!!!!!
    Svi koji potpisuju ugovor o održavanju treba da naglase , PISMENO, da se time ne daje saglasnost za nadogradnju!!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Vim Hof dolazi u Novi Sad

Vim Hof, poznat po svojoj metodi disanja i izlaganju hladnoći, posetiće Novi Sad 4. juna. Vim Hof je sarađivao i sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.