FOTO, VIDEO: Stiže Exit - Novi Sad u završnim pripremama za festival

Novi Sad je spreman za održavanje jednog najvećih muzičkih festivala u Evropi - Exita.
FOTO, VIDEO: Stiže Exit - Novi Sad u završnim pripremama za festival
Foto: 021.rs
Na Petrovaradinskoj tvrđavi postavljene su bine i sada se obavljaju završni radovi, kao što je prenos opreme, punjenje šankova, prenos hrane i pića... 
 
Prisutni su obezbeđenje i policija, kao i pojedine komunalne službe, koje obavljaju svoj deo posla kako bi sve proteklo bezbedno. 
 
Nedostatak kiše doveo je do toga da trava ne bude zelena, već da je sunce, uglavnom, sprži, što izaziva i da se stvori oblak prašine kada vozila prolaze Petrovaradinskom tvrđavom. 
 
 
U festivalskom kampu, na Štrandu, dozvoljen je boravak onima koji su imali rezervacije od prošle godine, kada Exit nije organizovan zbog pandemije korona virusa. U kampu će biti 750 gostiju, koji moraju da ispoštuju kovid pravila, odnosno da su negativni na testu ili da su vakcinisani, kako bi postavili šator. 
 
Da je Exit pred vratima vidi se i po ulazu u Master centar Novosadskog sajma, gde se obavljaju testiranja na korona virus, ali i zamena karata za festivalske narukvice. 
 
 
Takođe, kako se uverila ekipa 021.rs, red je i na punktu na Trgu slobode, a nešto manji kod Lovotursa u podnožju Tvrđave. Iz Exita su već apelovali na posetioce da ranije zamene vaučere za narukvice kako bi se izbegle gužve. 
 
Kompleti karata za sva četiri dana su rasprodati, te je trenutno u prodaji ograničena količina jednodnevnih ulaznica. 
 
Headliner-i ovogodišnjeg festivala su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Robin Schulz, Asaf Avidan, Charlotte de Witte Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul Van Dyk, a tu su i Artbat, Sheck Wes, Roni Size, Jonas Blue, DJ Topic, Laibach, Amira Medunjanin, Hladno pivo, Rundek & Ekipa, Senidah, Van Gogh, Vojko V, Buč Kesidi...
  • miki

    08.07.2021 07:10
    bagra
    Punjenje džepova politikantske klike i njihovih satelita se nastavlja, pun gas.....
  • Sale NS

    08.07.2021 06:47
    Čemu?
    Opet nešto na silu. Nije vreme. Mnogo toga je propalo, odloženo...itd... pa što nije moglo i ovo dok se situacija ne stabilizuje. Drago mi je da nisam u NS ovih dana.
  • Dragan

    08.07.2021 06:42
    Ah
    Gde se tvrđava koja želi biti u UNESCO koristi za festival ?U Nemačkoj prelepi dvirci,održavaju se kao muzeji i nigde nije dozvoljeno larnanje, koncerti samo ozbiljne muzike,nema hotela.60% posetioca EXIT se seća drige koja se valja nego grupa.SNS se domogao EXITA kad se EXIT tim cepao pre desetak godina.Ovo nije naš EXIT.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti