Šta donosi utorak u Novom Sadu - malo događaja, a puno isključenja struje i vode

Loša vest je da će neki delovi grada u utorak biti bez vode, dobra vest je da je prošao ponedeljak.
Šta donosi utorak u Novom Sadu - malo događaja, a puno isključenja struje i vode
Foto: 021.rs
Nakon što smo ostavili najgori dan u sedmici za sobom, vreme je da sigurnim korakom "pregazimo" utorak pred nama, "uklizimo" u sredu i jurimo ka vikendu.
 
Zbogom letnje vrućine!
 
Da ovaj period brže prođe svakako će pomoći svežije vreme.
 
Najniža temperatura 15, a najviša dnevna prijatnih 24 stepena.
 
Meteorolozi najavljuju i kišu, ali ona neće dovoljno dugo potrajati da vam pokvari planove. 
 
Ipak, ako na posao krećete u ranim jutarnjim časovima, ponesite kišobran, jer možda ste baš toliki baksuz da vas uhvati kratkotrajni pljusak oko 7h.
 
Posle toga, uveravaju nas meteorolozi, kiše neće biti, već samo poneki oblačak i možda malo grmljavine. Da li ćete im verovati na reč, odlučite sami.
 
Šta će vas nervirati?
 
Radovi su neizostavan deo gradskog života, pa će tako zbog intervencija na dovodniku pitke vode na Institutu u Sremskoj Kamenici, bez vode će u utorak, 24. avgusta biti delovi ovog mesta i okolnih naselja.
 
Od 8h do 10h bez vode će biti ulice 23 oktobar, Dunavska, naselje Vojinovo, Fruškogorska i okolne ulice, ali i Popovica, Paragovo, Stari i Novi Ledinci, Liparije i Torine.
 
U istom periodu Petrovaradinu će bez vode biti Račkog i okolne ulice, Bukovački do i Donja Karagača i građani sa karlovačkog dovodnika i to Karagača, Puckaroš, Širine i Zanoš.
 
I bačka strana grada imaće svoje probleme sa vodosnabdevanjem. Zbog sanacije havarije Gornje Sajlovo neće imati vode do podneva, a Ulica mitropolita Stratimirovića do 13h.
 
Delovi Novog Sada, Kaća, Petrovaradina i Rumenke u utorak, 24. avgusta neće imati struje. Od 8 do 10 časova struje neće biti u delovima Dalmatinske, Vardarske, Subotičke i Ulice Tihomira Ostojića. I deo Rumenačkog puta, oko nadvožnjaka, neće imati vode od 8 i 15 do 11 i 15.
 
Delovi Somborskog bulevara i Vardarske ulice ostaće bez struje u 11 pre podne, a ista bi trebalo da se vrati oko 13 časova. 
 
JP "Putevi Srbije" su najavile da će na auto-putu između petlji Novi Sad Jug i Kovilj u utorak 24. avgusta biti izmenjen režim saobraćaja od 7 do 17 časova. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka u dužini od pet kilometara (od 131 km do 136 km), dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom u smeru ka Beogradu.
 
Opširnije o ovim radovima možete čitati u našim servisnim informacijama, gde ćete biti obavešteni i ukoliko dođe do novih isključenja.
 
Gde ići i šta raditi?
 
Utorak i nije baš poznat kao "živ" dan u Novom Sadu, ali naći će se neki događaj i za vas koji ne želite da provedete ovaj dan kod kuće.
 
Osim kratkog perioda kiše, dan će biti prijatan, tako da nije loša ideja da neko vreme provedete neko vreme u šetnji kroz grad.
 
Veću 18 časova moći ćete da navratite na nostalgičnu "đusku" u KC Lab, odnosno na muzičko putovanje kroz najveće hitove Jugoslavije.
 
Ako ste manje za ples, a više za razgovor, od 20 časova u Radio kafeu održava se tradicionalni "Language club". Ovo je neformalno okupljanje ljubitelja jezika i druženja koji se održava svakog utorka. 
 
Svaki sto nosi natpis jezika na kojem će se govoriti u toku večeri, a prisutni su engleski, španski, nemački, italijanski, francuski, ruski, kineski, češki, poljski, portugalski, grčki, danski, kao i jezici nacionalnih manjina.
 
Ukoliko ste propustili...
 
  • Omg

    23.08.2021 22:56
    Volim nas Novi Sad ♥️

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti