FOTO: Nastavak gradnje Somborskog bulevara

Izgradnja Somborskog bulevara trebalo bi da rastereti gužve u Futoškoj, Jevrejskoj i na Bulevaru Mihajla Pupina, najavio je direktor Zavoda za izgradnju grada Borislav Novaković.
Izgradnja Somborskog bulevara trebalo bi da rastereti gužve u Futoškoj, Jevrejskoj i na Bulevaru Mihajla Pupina, najavio je direktor Zavoda za izgradnju grada Borislav Novaković. Obilazeći radove, koji su danas započeti u delu od Ulice Jožef Atile do Bulevara cara Lazara, Novaković je istakao da će se, po završetku te investicije, značajno rasteretiti saobraćaj na zapadnom ulazu u grad.


Prema njegovim rečima, plan nije samo da se spoji Somborski bulevar sa Bulevarom Evrope, nego i da se uradi rekonstrukcija raskrsnica u ulicama Heroja Pinkija i Ive Andrića, proširenje i postojeća raskrsnica Ulice Braće Grulović do Cara Dušana i Cara Lazara.

Na ukrštanju Bulevara Evrope sa Somborskim bulevarom biće izgrađena kružna raskrsnica sa dve saobraćajne trake, a u delu prema Ulici Jožefa Atile planirano je uređenje pešačkih i biciklističkih staza, autobuskih stajališta i zelenog pojasa.


U ZIG-u očekuju da radovi budu završeni do kraja građevinske sezone. (D.B)
  • V

    03.08.2011 12:27
    Da neće možda i dodati još jedan sloj asfalta koji su ‚‚greškom‚‚ zaboravili da stave prošli put na izgrađeni deo bulevara, ili možda popraviti kanalizacionu cev koju su bagerom razlupali kad su pravili bulevar pa samo pokrili zemljom, ili popuniti asfalt koji propada na sred bulevara i na stazama sa strane, o tome što nemamo drveća ni trave (korov imamo), da ne pričam... Bitno da su ga otvorili pre roka, a što nije gotov bio, a nije ni blizu gotovog još uvek, to nikom ništa...
  • xy

    02.08.2011 12:29
    ...zaboravili ste napisati da je i garaža i zemljište plaćeno...ne samo porušeno....toliko
  • komsija manuala

    02.08.2011 11:06
    samo da zavrse vise..
    grad je otkupio deo naseg placa pre dve godine, srusili nam garazu pred zimu i obecali pocetak radova na prolece 2009.. naravno nista od toga, dve godine smo hodali po blatu, a sa ulice je sve to licilo na 'bombardovano dvoriste' nakon odlaska bagera..

    i sad treba da budem srecan sto cu dobiti normalan prilaz ulici nakon 2 godine..

    Veliko hvala ZIG´-u i celoj bandi.. Divni ste

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Vim Hof dolazi u Novi Sad

Vim Hof, poznat po svojoj metodi disanja i izlaganju hladnoći, posetiće Novi Sad 4. juna. Vim Hof je sarađivao i sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.