Poznatom treneru Feđi Kamasiju oštećen stan u požaru na Limanu: "Najvažnije da smo svi dobro"

U požaru u Ulici Jožefa Marčoka, oštećen je i stan poznatog atletskog trenera Feđe Kamasija. U razgovoru za 021.rs kaže da je pričinjena velika materijalna šteta, ali da je najvažnije da su svi dobro.
Poznatom treneru Feđi Kamasiju oštećen stan u požaru na Limanu: "Najvažnije da smo svi dobro"
Foto: 021.rs
Kamasi je poznat kao trener nekih od najboljih atletičara Srbije poput Mihaila Dudaša, Marije Vučenović, Vedrana Samca, često radi i sa mlađim perspektivnim atletičarima, dok je u poslednje vreme sarađivao i sa najboljim basketašima Srbije. 
 
Njegov stan nalazi se na šestom spratu, odmah ispod tavana koji je u potpunosti izgoreo tokom jučerašnjeg požara.

On za 021.rs ističe da je njegov stan poprilično poplavljen, ali da je najvažnije da su njegova porodica i ostali stanari ostali nepovređeni nakon požara.

"U trenutku požara u stanu su bili žena i sin, ja sam došao i video da gori zgrada, ali oni su već napustili zgradu. Moja percepcija je u tim trenucima bila samo da su svi živi i zdravi, šta sad da radimo", kaže Kamasi.
 
On je, nakon što je požar ugašen, u pratnji vatrogasaca na kratko bio u stanu, kako bi iz njega uzeo najnužnije stvari. 
 
Kada je jutros došao u stan, priča, video je da je stan potpuno vlažan.
 

 
 
"Što se tiče plafona i zidova čini mi se da je totalna šteta. Sve je skroz mokro, otpada kreč sa plafona, plafonjere su pune vode, parket će se sigurno podići. Ja živim u jednom od stanova tačno ispod tavana koji je goreo. Iznad nas nema nikog, to su samo tavanske prostorije", ističe Kamasi.
 
On dodaje da je evidentno da čitav stan u potpunosti mora da se renovira kako bi u njemu moglo da se živi.
 
U stanu je uništena gotovo sva elektronika, a uspeli su da "sačuvaju" lap topove koji su najvažniji za posao.
 
Gradonačelnik Miloš Vučević je sinoć najavio da će Grad pomoći onima čiji su stanovi oštećeni u ovom požaru, a Kamasi poručuje da u vezi sa tim nema nikakvih informacija.
 
"Za sada ni sa kim nisam kontaktirao, moja porodica i ja imamo alternativu gde da budemo u ovom periodu, dok stan ne bude useljiv ponovo. Krov na zgradi više ne postoji, koliko mi se čini nema nikakvog smisla raditi bilo kakvu restauraciju tavana, tamo ništa ne postoji", poručuje atletski trener.
 
On pretpostavlja i da je potrebno postaviti neki privremeni krov, jer je evidentno da u narednih tri-četiri meseca tamo neće moći da se živi normalno. 
  • Zvekete

    15.12.2021 10:57
    Investitori
    Neka grad konačno počne da efektivno eksploatiše te čuvene građevinske inspektore koji su do sada žmurili investitorima na jedno ili oba oka. Dosta je bilo fušerisanja. Plaćamo visoku cenu kvadrata za ovaj kvalitet izgradnje.
  • Salamander

    14.12.2021 23:04
    Fedja dobri čoveče!
    Sredićete to.
    No1 zdravlje!
    Znam kako je ostati bez stana, kuće... ali i bez bližnjih.
    Tim sam i sam pogodjen situacijom, ali uz veru i vrednoću, dobri ljudi prosperiraju i još napreduju!


  • Šefik

    14.12.2021 22:17
    Procurio krov na relativno novoj zgradi. Voda oštetila više od dva sprata. Sve troškove popravke krova snosila stambena zajednica, odnosno svi stanari. Tako reguliše zakon.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti