FOTO: Lažne dojave o bombama u Promenadi i Merkatoru

Tržni centri Merkator i Promenada evakuisani su danas, saznaje 021.rs.
FOTO: Lažne dojave o bombama u Promenadi i Merkatoru
Foto: 021.rs

U oba tržna centra su oko 16 časova stigle dojave o bombama.

Policija je, kako saznajemo, utvrdila da su dojave bile lažne.

Ulazi u Merkator bili su zaključani, a zaposleni su čekali napolju dok je trajao pregled terena, javlja reporter 021.rs na licu mesta.

Čekanje ispred Promenade, situacija zabeležena kamerom 021.rs u 18 časova. Ispred ovog tržnog centra prisutne su pustili u objekat nešto pre 19 časova.

Danas je dojava o bombi stigla i na aerodrom "Konstantin Veliki" i u dva tržna centra u Nišu, čime je nastavljen niz dojava u proteklim nedeljama.

  • Ma

    05.06.2022 09:35
    Ma
    Ma to radi,konkurencija...?! Stari fazon!
  • Kontras

    05.06.2022 08:57
    To se lako resava. Ove nase bitange sto prijavljuju podmetnute bombe, odmah u prdekanu ja duzi period. Ako su maloletnici, roditelje zestoko po dzepu udariti. Ako su prijave o postavljenim bombama stigle iz inostranstva, vratiti istom merom. Ti koji prijavljuju iz inostranstva neka ne zaborave da i mi mozemo da prijavljujemo postavljene bombe u njihovim drzavama, po sistemu ti meni, ja tebi
  • Nenad

    05.06.2022 05:19
    Da sagledamo
    Sve bombe po svetu, koje su eksplodirale, nisu bile najavljene!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti