A sutra konačno: Osveženje (i kiša)

Petak Novosađanima konačno donosi osveženje.
A sutra konačno: Osveženje (i kiša)
Foto: 021.rs
Padaće kiša, a temperatura će se kretati od 15 do najviše 23 stepena. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, koji će u drugom delu dana povremeno biti i jak. Koliki je indeks UV zračenja u Novom Sadu možete pratiti OVDE.
Vikend će biti pretežno sunčan, ali i dalje svežiji nego protekli dani. U subotu će se temperatura kretati od 15 do 25 stepeni, dok će u nedelju biti od 13 do 25 stepeni.
U ponedeljak i utorak još više sunca, ali i dalje svežije. Oba dana minimalna temperatura biće 12, a maksimalna 25 stepeni.
 
Biometeorološka prognoza za petak, 8. jul:
 
Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba kod svih hroničnih bolesnika, a poseban oprez savetuje se osobama sa srčanim i reumatskim oboljenjima, kao i asmatičarima.
  • Imre

    08.07.2022 11:43
    Meteo rat ?
    Bez kise,ovu sto sam najavljivao jednostavno se ispadala do Dunava i Baje.
  • Imre

    07.07.2022 18:24
    Vec jr zahvacen Pecuj,pravac je Vojvodina,kisa pre 22 h.
  • Imre

    07.07.2022 16:03
    Vec veceras
    Veci kisni sistem ide prema Vojvodini iz pravca zapadne Madjarske,ako ga neke vestacke sile ne skrenu sa prsvca,sto se dogodilo pre tri dana kao i prosle godine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.