Vučević: Nisam u sukobu interesa, opredeliću se ovih dana

Gradonačelnik Novog Sada i član Predsedništva SNS Miloš Vučević tvrdi da nije u sukobu interesa, što je naveo predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Borislav Novaković.
Vučević: Nisam u sukobu interesa, opredeliću se ovih dana
Foto: 021.rs
Na pitanje u vezi sa kritikama da je u sukobu interesa, jer ne može istovremeno da bude i poslanik i gradonačelnik Novog Sada, na čemu mu je zamerio poslanik Narodne stanke, Vučević odgovara da je on pravnik i advokat sa 12 godina prakse, a kritikuje ga profesor marksizma.
"Kada zakon tumači profesor marksizma, često zaluta u tom tumačenju, a nekada i pogreši", rekao je Vučević.
Pojasnio je da u zakonodavnom okviru postoji period u kome može da se opredeli kojom će se dužnošću i poslom neko baviti.
 
Vučević je rekao da će se svakako u tom kratkom roku i sam opredeliti i da sigurno neće raditi oba posla, a kako dodaje, "možda neće raditi ni jedan od ta dva posla, jer se to nikada ne zna u politici".
 
Na pitanje kada će se izjasniti na kojoj će funkciji biti, odgovorio je da su "u pitanju dani, a možda i sati".
  • Djole

    05.08.2022 23:08
    Idi pa da slavimo. Nadam se da novi gradonacelnik neće biti korumpiran kao ti. Obavezno povedi Bocaru,Mandića,Egica,Miladinovića i Zelenovića. Svakako ćemo ih smeniti milom ili silom. Dogorelo je! Nerad i bahacenje su nas doveli ovde gde jesmo. Nakrao si se za tri života,zato idi jer nisi podoban da budeš ovde više.
  • Shin Sekai

    05.08.2022 20:53
    Pa i treba nam jedan profesor Marksizma da pokosi ovaj kapitalizam koji ste nam nametnuli kada Vas je kolektivno na vlast doveo zapad. Smrt fasizmu, sloboda narodu.
  • Bojan

    05.08.2022 08:43
    Bananaland
    Naravno da nisi u ovoj Globalistickoj okupacionoj zoni Srbiji. U svakoj suverenoj i pravnoj drazavi bi bio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti