Počeli Novosadski dani piva

Manifestacija "Novosadski dani piva" počela je u petak uveče na Novosadskom sajmu.
Počeli Novosadski dani piva
Foto: Grad Novi Sad
Tokom dva dana, svoju ponudu predstaviće novosadski preduzetnici koji se bave proizvodnjom kraft piva i tradicionalne hrane.
Priliku da probaju više desetina različitih vrsta piva, kao i hranu koja upotpunjuje njegov ukus, imaće svi koji u petak i u subotu uveče posete ovu manifestaciju u Master hali.
- Gastronomija, piće, manifestacije i događaji se nalaze u vrhu liste motiva za dolazak turista u Novi Sad. Upravo sve to ćemo imati na jednom mestu, danas i sutra na prvim "Novosadskim danima piva". Do perioda pre korone, industrija zanatskog piva bila je jedna od najbrže rastućih malih industrija u svetu. Glavna mesta prodaje kraft piva bili su ugostiteljski objekti, ali upravo i ovakvi festivali. Zato svaki novi festival, u velikoj porodici novosadskih festivala, donosi i korist za naš grad, poput jačanja turističke ponude - rekao je gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić. 
 
Prvog dana manifestacije nastupaju Psihomodo pop i Neno Belan sa bendom Fiumens, dok je drugi dan rezervisan sa Atomsko sklonište i Divlje jagode.
 
- Moram da istaknem sjajan potez organizatora ove manifestacije koji su mislili na društvenu odgovornost i u program svoje manifestacije uvrstili i simulator "pijane vožnje" koji je obezbedila Agencija za bezbednost saobraćaja. Čestitam kompaniji "Ninamedija" kao glavnom organizatoru ovog događaja uz želju da postane tradicionalan - naveo je Đurić.
  • milenko

    06.11.2022 08:34
    Atomci i Jagode !!!
    Piva ok,atmosfera ok,cena ulaznice ok,wc loši , zamerka-pranje ruku(voda,sapun) NIGDI ?!.... Živeli Atomci i Jagode !!! ;)
  • Jovan

    05.11.2022 20:41
    Pivo k'o pivo, Neno razvalio. Juče bilo odlično!
  • Super hik

    05.11.2022 10:06
    Super
    Bilo je super dok sam imao para. Hik...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti