Hladan utorak pred Novosađanima: Nove izmene režima saobraćaja i zanimljivi događaji

Poslednji novembarski utorak Novosađanima donosi i hladno vreme.
Hladan utorak pred Novosađanima: Nove izmene režima saobraćaja i zanimljivi događaji
Foto: 021.rs

Očekujte i nove izmene režima saobraćaja, a mi smo vam pripremili mali vodič kako vas novosti za sledeći dan ne bi iznenadile.

Vreme
 
Sutra će u Novom Sadu biti umereno do potpuno oblačno, a ujutro i deo prepodneva maglovito. Jutarnja temperatura biće 0, najviša dnevna oko šest stepeni.
 
Očekivana biometeorološka situacija doprineće delimičnom smanjenju tegoba kod većine hronične obolelih. Ipak se izvestan oprez savetuje astmatičarima, nervno labilnim i osobama sa varirajućim krvnim pritiskom. 
 
Kod meteoropata su mogući reumatski bolovi i neraspoloženje. U saobraćaju se preporučuje opreznost. 
Trebalo bi da znate i...
 
Počela je treća faza radova na održavanju Mosta slobode, čije je vrednost 35,9 miliona dinara, sa rokom završetka 299 dana. Više o ovim radovima pogledajte OVDE.
 
Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" Novi Sad počinje izgradnju vrelovodnog priključka za objekat u Radničkoj ulici 32 (zgrada MUP-a). Zbog pomenutih radova se određuje privremena izmena režima saobraćaja u zoni radova.
 
Za vreme trajanja radova u delu Radničke ulice, od broja 30 do broja 34, zauzima se jedna saobraćajna traka i saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila, uz ograničenje brzine kretanja vozila na 30 km/h.
 
Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 28. decembra 2022. godine. Navedeni radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone.
 
Delovi Novog Sada, Petrovaradina, Rakovca i Nemanovaca neće imati struje.
 
NOVI SAD
 
Lasla Gala 2-8, od 8.30 do 10.30 časova
 
Stanoja Stanojevića 20, Mileve Marić 37, od 12 do 13 časova
 
PETROVARADIN
 
Preradovićeva 142-180, 163-193, Karlovački drum 2, Vuka Isakovića 2, 1-3 - vrtuć "Cvetić", Račkog 42-58, 33-53A, od 8 do 13.30 časova
 
RAKOVAC
 
Naselje Stošin do, Manastirska od 28 prema Fruškoj gori, Jorgovanska, potez Stolice, potez Arsin do i potez Krvavić, od 8.30 do 12.30 časova
 
NEMANOVCI
 
Pejićevi salaši, Nemanovci 2-42, 62, 1-63, Gatex lux, od 9 do 13.30 časova
 
Gde ići?
 
U okviru ciklusa filmova i predavanja "Po istinitoj priči" koji se održava u Omladinskom centru CK13 od 18 časova će biti organizovana projekcija filma "The Burning Bed" iz 1984. godine, a od 20 časova će se održati predavanje Nadežde Radović "Šta sam naučila radeći u skloništu za žene i decu žrtve nasilja".
 
Otvaranje izložbe fotografija autora Zorana Veselinovića i promocija fotomonografije "Škljocaj" održaće se od 18 časova u Fabrici.
 
Otvaranje "Jesenje izložbe UPIDIV-a 2022" održaće se od 19 časova u Arhivu Vojvodine. Na izložbi će se održati i dodela nagrada Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Vojvodine (UPIDIV).
 
Predstavljanje knjige "Antologija Tito" održaće se od 19 časova u Čitaonici Gradske biblioteke (Dunavska 1). Na promociji govore autor knjige Tihomir Petrović, kao i Saša Marković, Željko Vučković i Dragan Kojić.
 
Promocija knjige Milana Todorova "Kukavičke junačke pesme" održaće se od 19 časova u knjižari Bulevar Books.
 
U okviru Antifestivala 2K+ nastupiće multidisciplinarna umetnica Thea Soti od 20 časova u Kulturnom centru Vojvodine "Miloš Crnjanski".
 
Gostujuća predstava "Trpele" Kraljevačkog i Šabačkog pozorišta odigraće se od 19.30 časova na sceni "Pera Todorović" Srpskog narodnog pozorišta.
 
Predstava "Ričard III" Dejana Projkovskog odigraće se od 19 časova na Velikoj sceni Novosadskog pozorišta.
 
Monodrama Radoslava Milenkovića "Naši dani" odigraće se od 19.30 časova na Maloj sceni Pozorišta mladih
Ako ste propustili...
 
 
 
 
 
 
DRI: Korisnici APV budžeta grešili u tenderima, koristili zastareli pravilnik, kasnili sa objavama

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti