Stiže novi mandat: Vladimir Đaković ponovo predložen za direktora "Lisja"

Vladimir Đaković, direktor pogrebnog preduzeća "Lisje", dobiće novi mandat na čelu ovog preduzeća.
Stiže novi mandat: Vladimir Đaković ponovo predložen za direktora "Lisja"
Foto: 021.rs

O njegovoj budućnosti na čelu ovog JKP odlučivaće odbornici Skupštine grada Novog Sada na predstojećoj sednici u četvrtak, 6. aprila.

Do novog mandata Đaković dolazi nakon sprovedenog javnog konkursa za direktora, na kojem je bio jedini prijavljeni kandidat.

Vladimir Đaković na čelu je "Lisja" još od juna 2014. godine. Prema njegovoj zvaničnoj biografiji, kompletno radno iskustvo stekao je u ovom pogrebnom preduzeću, gde je prvobitno godinu dana bio šef stolarske službe, a potom je postao pomoćnik direktora za proizvodne delatnosti.
 
Na toj funkciji bio je sedam godina. Potom postaje šef službe za plan, analizu i informisanje, a oko godinu dana kasnije postaje direktor.
 
Po obrazovanju je master ekonomista.
  • Sale

    05.04.2023 11:14
    Bravo....
    Jedno od retkih rešenja vlasti da postave za direktora, onomad još, nekoga ko zna kako funkcioniše preduzeće i koji je dugo i radio u istom kao vrsni inž.
    E sad, što ne može da se napravi da za radnike, ali prave radnike, bude bolje, to je stvar gore pomenute vlasti...
    No, čestitke Vladi, čuvaj samo zdravlje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti