Uklonjeno 30 bilborda

Komunalna inspekcija je u poslednje dve godine pokrenula oko tri hiljade upravnih postupaka zbog nedozvoljenog isticanja reklama.
Komunalna inspekcija je u poslednje dve godine pokrenula oko tri hiljade upravnih postupaka zbog nedozvoljenog isticanja reklama.

S obzirom da jednim postupkom može biti obuhvaćena jedna ili više reklamnih oznaka, jedan prekršilac nekad ima i po pet, šest reklama. Inspekcija je do sada uklonila 30 bilborda, a prekršajne prijave se pišu samo kada onaj ko ih je postavio ignoriše nalog inspekcije ili ponovo postavi bilbord, piše "Dnevnik".

U inspekciji kažu da se na one koji bez odobrenja postave reklamu ne gleda kao na prekršioce, već im se ostavlja dovoljno vremena da nabave odobrenja, jer je cilj poboljšanje komunalnog reda.

  • TT

    07.12.2011 08:24
    super
    to će baš biti RED kada postavi bilbord svako kome padne napamet.
    U novom sadu ima PREVIŠE bilborada i treba ih poskidati jer su odvratni i napadni. Više se grad ni ne vidi od bilborda silnih, i sličnih reklama po travnjacima.
  • 05.11.2011 02:04
    KADA CE GRAFITI DOCI NA RED?
  • NEKO IZ MASE (ali razmislja sv

    05.11.2011 00:47
    Da,da,....
    A sa druge strane, sinovi gradskih odbornika preko noci postavljaju bilborde (sa ili bez dozvole svejedno kada niko drugi ne moze), sponzori LSV-a takodje rade sta im je volja jer im je omogucen monopol nad ovom tematikom, i tako dalje,....
    A nama servirajte pricu o uklanjanju bilborda.
    Da ne mislite mozda na SPS megabord u sred centra grada?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti